- 27 Mart 2019
- 29.752
- 108.438
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.061
Duygusal bağladım şuan kendimi tavır yaptım dutumNoldu parem
Gulmennnnnnn uleynnnnnn diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygusal bağladım şuan kendimi tavır yaptım dutumNoldu parem
HeeeDuygusal bağladım şuan kendimi tavır yaptım dutum
Gulmennnnnnn uleynnnnnn diye
Biraz morelman çöktüm
Aaa noldu bak bende aynıyım oturur höğüre höğüre ağlarımBiraz morelman çöktüm
Yanağımdan bir şey süzülüyor her halde güneş kaçtı
Oyle bi doldum herşeyim var ama yanlızim dedimAaa noldu bak bende aynıyım oturur höğüre höğüre ağlarım
Ah parem . Sınavın olduğunu unutma ve buna sabır edip tevekkül edersen ne mutlu sana rabbim mükafatını verecektir elbet . Şöyle bi dön bak yalnız olmayıp dünyaya sığamayanlar da var . Öylesi daha zor inan. Nefsimize ağır gelen hakkımıza hayırlı olanmış . Biz bilemeyiz kiOyle bi doldum herşeyim var ama yanlızim dedim
Kaderin böylesine yazıklar olsun dedim
Bir dünya arabeks şarkı geçti içimden
Doldum biraz
Kim evleniyorDüğün yoğunluğundan giremedim bir kaç gündür
Neyin var paremOyle bi doldum herşeyim var ama yanlızim dedim
Kaderin böylesine yazıklar olsun dedim
Bir dünya arabeks şarkı geçti içimden
Doldum biraz
Beni özlemiş sanane çık aradanNeyin var parem
Ahahh amaaaa bennnnnBeni özlemiş sanane çık aradan
Gif atamıyom
NiideenGif atamıyom
Durum bitanesin bazen oluyor iste herşeyin farkındasındır ama iste duygular coşuyorAh parem . Sınavın olduğunu unutma ve buna sabır edip tevekkül edersen ne mutlu sana rabbim mükafatını verecektir elbet . Şöyle bi dön bak yalnız olmayıp dünyaya sığamayanlar da var . Öylesi daha zor inan. Nefsimize ağır gelen hakkımıza hayırlı olanmış . Biz bilemeyiz ki
Öyle bi doldum MinnosumNeyin var parem
Çooooook iyi bilirim parem ama benim olduğum yerde göz yaşı ve hüzün nanayDurum bitanesin bazen oluyor iste herşeyin farkındasındır ama iste duygular coşuyor
Öyle bi doldum Minnosum
Telefonu değiştim bunla bulamıyomNiideen
O zaman eğlenelimÇooooook iyi bilirim parem ama benim olduğum yerde göz yaşı ve hüzün nanay
Biz varız her zaman yalnız hissetmeDurum bitanesin bazen oluyor iste herşeyin farkındasındır ama iste duygular coşuyor
Öyle bi doldum Minnosum
Nasıl da kıvırıy namıssızO zaman eğlenelim
Çık aradanBiz varız her zaman yalnız hissetme