- 13 Ağustos 2022
- 6.508
- 27.313
- 478
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.921
Bende öyle emin olabilirsin
Gel bacımsu dert ortağımMerhaba arada girip okuyorum
Bende katılabilir miyim aranıza
Bu arada hem çay hem kahve severim
Ben sürüyorum sorunum tek cıkamamamOo o zaman işin daha kolay ya. Pist gibi bir yer var mı acaba orada tek başına çalışabileceğin
He kız bende süremiyorum ehliyeti nasıl aldıysam duruyor öylesonrasında bir kaç deneme yaptım ama yok bana göre değil çok panik oluyorum
Aynıyızsaflığımızdan yoksa karşımızdakinin uyanıklığından bilemiyorum herkesi kendim gibi sanıyorum yüzüme gülene hayatımı döküyorum sonra kazık yiyorum
Artık daha tedbirliyimAynıyız
Bende bende aynısaflığımızdan yoksa karşımızdakinin uyanıklığından bilemiyorum herkesi kendim gibi sanıyorum yüzüme gülene hayatımı döküyorum sonra kazık yiyorum
UtansınlarAhahah son kalan güven kırıntılarımı da kk yedi baceyyy
Araba ile giderken at yanındakileri yola, dönüşte Alcam sizi deBen sürüyorum sorunum tek cıkamamamevet ya ehliyet nasıl aldım diye bende düşünüyorum sürekli
Kk bu konuda çok fenaArtık daha tedbirliyimtabi elimden geldiğince
Geldim canımGel bacımsu dert ortağım
Canim benim ben çocukluktan alıştım 12 13 yaşlarında kullanırdım bahçenin etrafında mahallede trafiğe çıkmadan traktör kullandım mesela küçükken tarla vardı babamla giderdikBen yeni yeni kullanmaya başlıyorum daha tek başıma hiç çıkamadım trafiğe. Görümcemle sürdüm gecen hafta 4 gün gayet iyi olduğumu sadece dönüşlerde sıkıntım olduğunu onuda süre süre öğreneceğimi söyledi. Tek çıkabilirsin diyor ama cesaretim yok.2019 da aldım ehliyetimi 1 yıldırda sürekli olmasada eşimle sürüyorum. İlk tek nasıl trafiğe çıktın acaba ?
O da bizim tam o dönemlere denk geldi ys
Ağlanacak halimize gülüyoruzBende bende aynı
Şanslısın küçük yaşta kullandığın içinCanim benim ben çocukluktan alıştım 12 13 yaşlarında kullanırdım bahçenin etrafında mahallede trafiğe çıkmadan traktör kullandım mesela küçükken tarla vardı babamla giderdik
Köyde babannem dedem yaşardı oralarda kullanırdım arpa buğday yüklenirdi kamyona onu bile kullandım köyün bi yerinden bir yerine kadar
Şimdi kullanamam korkarımşuan aracı rahat kullanıyorum dediğim gibi çocuktum ne zaman ilk çıktım inan hatırlamıyorum
Biraz cesaretle çıkarsın önce kısa mesafeler sonra uzun uzun kendine güvenin de gelir
Sonra tutana aşk olsun
Gitmeeeeğğ
Ay hemen gelirdim inanki aman herkese uzağız maalesefŞanslısın küçük yaşta kullandığın içinumarım bende senin gibi usta bi şoför olurum. Yakın olsakta yanımda eşlik etsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?