Ben sürüyorum sorunum tek cıkamamam evet ya ehliyet nasıl aldım diye bende düşünüyorum sürekli

Ben sürüyorum sorunum tek cıkamamam evet ya ehliyet nasıl aldım diye bende düşünüyorum sürekli
Araba ile giderken at yanındakileri yola, dönüşte Alcam sizi de Bi dolan gel bu arada pariş diğer mesajını görmedi galiba MssPARE
Artık daha tedbirliyim tabi elimden geldiğince
Kk bu konuda çok fena Hatice diyoruz Haydar çıkıyor, Merve diyoruz Mahmut çıkıyor

Canim benim ben çocukluktan alıştım 12 13 yaşlarında kullanırdım bahçenin etrafında mahallede trafiğe çıkmadan traktör kullandım mesela küçükken tarla vardı babamla giderdik

Köyde babannem dedem yaşardı oralarda kullanırdım arpa buğday yüklenirdi kamyona onu bile kullandım köyün bi yerinden bir yerine kadar

Şimdi kullanamam korkarım şuan aracı rahat kullanıyorum dediğim gibi çocuktum ne zaman ilk çıktım inan hatırlamıyorum

Biraz cesaretle çıkarsın önce kısa mesafeler sonra uzun uzun kendine güvenin de gelir
Sonra tutana aşk olsun

Yeni fark ettim mesajını

-Hayal Bdv deyim de hahahaha ban yakındır bana

Şanslısın küçük yaşta kullandığın için umarım bende senin gibi usta bi şoför olurum. Yakın olsakta yanımda eşlik etsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…