- 11 Şubat 2022
- 3.139
- 7.470
- 88
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.961
22 aylık 2 yaşında demem gerekiyor aslında artıkKaç yaşında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 aylık 2 yaşında demem gerekiyor aslında artıkKaç yaşında
Allah bağışlasın22 aylık 2 yaşında demem gerekiyor aslında artık
Maşallah rabbim sağlıkla büyütmayi nasip etsin inşallah22 aylık 2 yaşında demem gerekiyor aslında artık
Allah bağışlasın
Aminn Teşekkür ederim canlarımMaşallah rabbim sağlıkla büyütmayi nasip etsin inşallah
Tarifi yok
Şekerde değiliz ama eriyip eriyip şeklimizi korumaya çalışıyoruz sen napüünnHeyyy napünüzzzz
@Tiniminimavihanim @J O U @ASSOSyal coconatt Minnosprenses @Cookiie @MssPARE @Meral01 @bir mucizee @D U T @Saliha40 @Nane limon kabugu @My_Moonlight06 @Black Light @Queen Teyze @Mevsim hep bahar @cevizli tarcinli kek
Unuttuğum varsa affola
Kız sen yenisin galiba hoşgeldinsaflığımızdan yoksa karşımızdakinin uyanıklığından bilemiyorum herkesi kendim gibi sanıyorum yüzüme gülene hayatımı döküyorum sonra kazık yiyorum
Adana yaniyürrrTarifi yok
Asıl biz yaniyrüz duman çıkacak her yanımızdanAdana yaniyürrr
Biz seninle dumanla haberleşebilir aslındaAsıl biz yaniyrüz duman çıkacak her yanımızdan
Yaaa kendim gibi birileriyle tanışmak ne güzel ama üzücüde bi o kadar eveeett yeniyim hoş buldumKız sen yenisin galiba hoşgeldin
Yazdıklarında sanki kendimi okudum bir yakın geldin ki sorma
Saflık değil aslında iyi niyet, karşımızdaki iyi niyetimizi saflık sanıyor. Halbuki her şeyin farkındayız. Aman boş ver onlar kaybedersaflığımızdan yoksa karşımızdakinin uyanıklığından bilemiyorum herkesi kendim gibi sanıyorum yüzüme gülene hayatımı döküyorum sonra kazık yiyorum
Ahahah nereden çıkan dumanla olsunBiz seninle dumanla haberleşebilir aslında
Ay çok şükür canım. Salgın varmış bende parka gittim ama korktum çocukların içine salmaya. Öyle yeşil alanda takıldık geldikÇok şükür iyi canım
Olsun biz böyle mutluyuz demekkiYaaa kendim gibi birileriyle tanışmak ne güzel ama üzücüde bi o kadar eveeett yeniyim hoş buldum
Sıcakta birşeyde yapamaz olduk zaten sus sus
Allah korusun olmasın. Evet salgın var bu aralar canımAy çok şükür canım. Salgın varmış bende parka gittim ama korktum çocukların içine salmaya. Öyle yeşil alanda takıldık geldik
Evet onlar kaybediyorlar bizim gibi içi dışı bir insanıSaflık değil aslında iyi niyet, karşımızdaki iyi niyetimizi saflık sanıyor. Halbuki her şeyin farkındayız. Aman boş ver onlar kaybeder
KafamızdanAhahah nereden çıkan dumanla olsun