• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oo o zaman işin daha kolay ya. Pist gibi bir yer var mı acaba orada tek başına çalışabileceğin
He kız bende süremiyorum ehliyeti nasıl aldıysam duruyor öyle 😅 sonrasında bir kaç deneme yaptım ama yok bana göre değil çok panik oluyorum 😅
Ben sürüyorum sorunum tek cıkamamam 😂 evet ya ehliyet nasıl aldım diye bende düşünüyorum sürekli 😂

Ben sürüyorum sorunum tek cıkamamam 😂 evet ya ehliyet nasıl aldım diye bende düşünüyorum sürekli 😂
Araba ile giderken at yanındakileri yola, dönüşte Alcam sizi de 😅😅 Bi dolan gel😅 bu arada pariş diğer mesajını görmedi galiba 😅 MssPARE MssPARE
Artık daha tedbirliyim 😂 tabi elimden geldiğince 😂
Kk bu konuda çok fena😅 Hatice diyoruz Haydar çıkıyor, Merve diyoruz Mahmut çıkıyor 😅😅

Ben yeni yeni kullanmaya başlıyorum daha tek başıma hiç çıkamadım trafiğe. Görümcemle sürdüm gecen hafta 4 gün gayet iyi olduğumu sadece dönüşlerde sıkıntım olduğunu onuda süre süre öğreneceğimi söyledi. Tek çıkabilirsin diyor ama cesaretim yok.🥺 2019 da aldım ehliyetimi 1 yıldırda sürekli olmasada eşimle sürüyorum. İlk tek nasıl trafiğe çıktın acaba ?
Canim benim ben çocukluktan alıştım 12 13 yaşlarında kullanırdım bahçenin etrafında mahallede trafiğe çıkmadan traktör kullandım mesela küçükken tarla vardı babamla giderdik

Köyde babannem dedem yaşardı oralarda kullanırdım arpa buğday yüklenirdi kamyona onu bile kullandım köyün bi yerinden bir yerine kadar

Şimdi kullanamam korkarım 🤣🤣 şuan aracı rahat kullanıyorum dediğim gibi çocuktum ne zaman ilk çıktım inan hatırlamıyorum

Biraz cesaretle çıkarsın önce kısa mesafeler sonra uzun uzun kendine güvenin de gelir
Sonra tutana aşk olsun 🥰👍👍

Araba ile giderken at yanındakileri yola, dönüşte Alcam sizi de 😅😅 Bi dolan gel😅 bu arada pariş diğer mesajını görmedi galiba 😅 MssPARE MssPARE

Kk bu konuda çok fena😅 Hatice diyoruz Haydar çıkıyor, Merve diyoruz Mahmut çıkıyor 😅😅
Yeni fark ettim mesajını

-Hayal -Hayal Bdv deyim de hahahaha ban yakındır bana 🤣🤣

Canim benim ben çocukluktan alıştım 12 13 yaşlarında kullanırdım bahçenin etrafında mahallede trafiğe çıkmadan traktör kullandım mesela küçükken tarla vardı babamla giderdik

Köyde babannem dedem yaşardı oralarda kullanırdım arpa buğday yüklenirdi kamyona onu bile kullandım köyün bi yerinden bir yerine kadar

Şimdi kullanamam korkarım 🤣🤣 şuan aracı rahat kullanıyorum dediğim gibi çocuktum ne zaman ilk çıktım inan hatırlamıyorum

Biraz cesaretle çıkarsın önce kısa mesafeler sonra uzun uzun kendine güvenin de gelir
Sonra tutana aşk olsun 🥰👍👍
Şanslısın küçük yaşta kullandığın için🥰 umarım bende senin gibi usta bi şoför olurum. Yakın olsakta yanımda eşlik etsen 😂

Back