- 1 Aralık 2021
- 12.810
- 43.750
- 548
- 34
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.901
Ben orayada geliyorum ki hep nick değiştikten sonra az geldim amaNane Limon Kabugu senide ekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben orayada geliyorum ki hep nick değiştikten sonra az geldim amaNane Limon Kabugu senide ekliyorum
Benim yarın misafir gelicek yaprak sardım birazBugün misafirim var dı çay kahve yemek sazlı türkülü sohbet derken akşam oldu
Dutum tatlı gadin geldin gittin herhaldeMen geldim
Parem gülüm bi baş ağrım var düşman başına sanırım migren bu . Nalet taaa midemi bulandırıyo geberecemDutum tatlı gadin geldin gittin herhalde
Bende gerçek hayatta çok kandırıldım
Eklendim mi bildirim gelmedi kiEkledim yavrucan
Çok geçmiş olsun dutum sıcaktandırParem gülüm bi baş ağrım var düşman başına sanırım migren bu . Nalet taaa midemi bulandırıyo geberecem
Etiket yapmadım yapınca bildirim gelir canım ama ekledimEklendim mi bildirim gelmedi ki
Tabiki katılabilirsin hosgeldinMerhaba arada girip okuyorum
Bende katılabilir miyim aranıza
Bu arada hem çay hem kahve severim
Amin kuzumHe kuzum ya
Biz evde yanüyüz de dışarıda çalışmam zorunda olanların Allah yardımcısı olsun
Öldüm öldüm tellak ta.. derler burdaÇok geçmiş olsun dutum sıcaktandır
Ilık dus iyi gelir
Dene bakalım dusa gir çık balık öldük
Hoş buldumTabiki katılabilirsin hosgeldin
Bende öyle emin olabilirsinBende gerçek hayatta çok kandırıldım
Neyseki artık önlem alıyoruzHemde nasil
Tabiki her zaman beklerizMerhaba arada girip okuyorum
Bende katılabilir miyim aranıza
Bu arada hem çay hem kahve severim
Oo o zaman işin daha kolay ya. Pist gibi bir yer var mı acaba orada tek başına çalışabileceğinZaten küçük bi ilçede oturuyorum. Tenha yerlerde sürüyorum caddeye çıkıp sürdüğümde oluyor sıkıntı yok ama tek çıkmaya bi cesaret edemiyorum. Bide park edemezsem korkusu var tabi sende mi süremiyorsun?
Ahahah son kalan güven kırıntılarımı da kk yedi baceyyy