• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben varım buyur canım
Ben yeni yeni kullanmaya başlıyorum daha tek başıma hiç çıkamadım trafiğe. Görümcemle sürdüm gecen hafta 4 gün gayet iyi olduğumu sadece dönüşlerde sıkıntım olduğunu onuda süre süre öğreneceğimi söyledi. Tek çıkabilirsin diyor ama cesaretim yok.🥺 2019 da aldım ehliyetimi 1 yıldırda sürekli olmasada eşimle sürüyorum. İlk tek nasıl trafiğe çıktın acaba ?

Kız diyette olunca insanın dışarda içebileceği şeyler kısıtlı. Yemek olsa salata var ızgara var varda var. Ama şöyle bir kafeye oturup burdyeler içeyim desen zor yani insankn canı çekiyor Coctailler cremali içecekler vs. 😔
Haftada 1 gün yiyebilirsin aslında bende 15 e yakın kilo verdim haftada 1 2 gün yedim içtim 😊

Maalesef aşko. Diyette olanlar için dışarısı çok tehlikeli 😅 misafirlikler tehlikeli 😅
Ama ben çok zevkli kilo vermiştim ya
Hadi gayret düşürün şu rakamları
Siz yaparsınızzzzz 💪💪💪
@Cookiie
Yine arada istediğimi yiyorum o kadar kısıtlayamam kendimi o da bana stres yapıyor sonra yine şişiriyor. Kontrollü olmaya çalışıyorum tabi. Çoğunlukla diyetteyimmmm işte 😅

Yine arada istediğimi yiyorum o kadar kısıtlayamam kendimi o da bana stres yapıyor sonra yine şişiriyor. Kontrollü olmaya çalışıyorum tabi. Çoğunlukla diyetteyimmmm işte 😅
Aynen bende yedim çoğu zaman canım. Çok sıktığın zaman ters etki yapıyor zaten 😅😅 haftada bir gün ödül günü olsun

Ben yeni yeni kullanmaya başlıyorum daha tek başıma hiç çıkamadım trafiğe. Görümcemle sürdüm gecen hafta 4 gün gayet iyi olduğumu sadece dönüşlerde sıkıntım olduğunu onuda süre süre öğreneceğimi söyledi. Tek çıkabilirsin diyor ama cesaretim yok.🥺 2019 da aldım ehliyetimi 1 yıldırda sürekli olmasada eşimle sürüyorum. İlk tek nasıl trafiğe çıktın acaba ?
Trafiğin az olduğu ilçe yollarında bolca pratik yapıp reflekslerini güçlendirirsin. Sonra kalabalık caddeler değil de daha tehna yerlere girerek başlarsın. Reflekslerini güçlendirdikten sonra her türlü yaparsın ya 😍
Dipnot : kelin ilacı olsa başına sürermiş 😅😅

Trafiğin az olduğu ilçe yollarında bolca pratik yapıp reflekslerini güçlendirirsin. Sonra kalabalık caddeler değil de daha tehna yerlere girerek başlarsın. Reflekslerini güçlendirdikten sonra her türlü yaparsın ya 😍
Dipnot : kelin ilacı olsa başına sürermiş 😅😅
Zaten küçük bi ilçede oturuyorum. Tenha yerlerde sürüyorum caddeye çıkıp sürdüğümde oluyor sıkıntı yok ama tek çıkmaya bi cesaret edemiyorum. Bide park edemezsem korkusu var tabi 🥹 sende mi süremiyorsun?

Kısa ve trafik olmayan alanda başla alışınca gerisi gelir zaten

Back