- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.330
- 548
- 26
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.641
ben 45 derece sıcaklıkta ders çalışmaya çalışıyorum shsjdmd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes eridi galiba sıcaktanvalla neredeyiz ya
soğuk kahve tarifi gönderin bariHerkes eridi galiba sıcaktan
Öylede yapabilirsin.
Ben bunu yapıyorum çok güzel oluyor
Black LightBir kişiye yaptığını düşünerek yazıyorum bak.
3 tk granül kahve
3 tk şeker
3 tk sıcak su
Bunları çırpıcın varsa onla yoksa işte o süzgecle çırp. Benim cırpıcum yok. Süzgecle illa öyle köpük gibi olana kadar bekleyemiyorum. Macun kıvamı civarına kadar mesela cırpıyorum. Sonra dolaba atıyorum.
İçiceğimiz zaman bardağa 3 4 tane buz. İstediğin yoğunlukta ben 2 3 tk koyuyorum yaptığımız kahveden koyuyorum. Üstüne de süt.
görüntü vöyle oluyo ama içerken karıştır tabi
fıtograftakinin üstünde de dondurma vAr
Onu en güzel Cookiie yapıyor. Verdiği tarifle yaptım süper oldu
Evlerden alev çıkıyor perimEvet bu tarif çok güzel oluyor yapın yapın serinleyin oh miss
Sıcağı nasıl kızBen kayserideyim aşkolar eşimin internetine bağlanıyorum vicdana gelip açarsa
Bizimde sorma rüzgar var ama ondan fena nem varEvlerden alev çıkıyor perim
Anketi doldurdunuz mu
Kıskanç mısınız anketiBizimde sorma rüzgar var ama ondan fena nem var
Yok ne anketi
Adana ya göre muhteşem vallahSıcağı nasıl kız
Aboo sen ne yaşadın yavrum Adana daAdana ya göre muhteşem vallah
Nerde varmış o ben kıskancımKıskanç mısınız anketi
Kazen abi bildirim atmış kız gelmiştir sana daNerde varmış o ben kıskancım
3 tane sectim takip edemez takip edilemez seven kıskanırKazen abi bildirim atmış kız gelmiştir sana da
Haha aynıları yani haber veriyor mutlaka arkadaşlarıyla buluşacaksa. Yoksa her saniyesini dakikasını değil tabi aman espri olsun diye yazılmış millet ne abarttı kk da şaka da yapılmıyor3 tane sectim takip edemez takip edilemez seven kıskanır
Bide benden hBersiz biryere gidemez
tenkyuuu kurbisimm
Ayy hiç takip etmiyorum yine kim bilir neler söylendide abartıldıHaha aynıları yani haber veriyor mutlaka arkadaşlarıyla buluşacaksa. Yoksa her saniyesini dakikasını değil tabi aman espri olsun diye yazılmış millet ne abarttı kk da şaka da yapılmıyor