- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.661
Ooo süper olmuuş biri kavhemi dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo süper olmuuş biri kavhemi dedi
Allah aşkına benide yazın kahveHer sabah kahvelerimizi kapar geliriz artık yihhuuu
Allah aşkına benide yazın kahve
Adanada klimasız bir odadan diğer odaya giderken eriyorsunAboo sen ne yaşadın yavrum Adana da
Annemlerin orasıda sıcaktı bu hafta antepte 40 dereceşerim üzerinde geceleride sıcak biz kauseriye geldik dutumMinnosprenses yanüüüyüüüüüm
Lan bugün 44 dereceAdanada klimasız bir odadan diğer odaya giderken eriyorsun
Annemlerin orasıda sıcaktı bu hafta antepte 40 dereceşerim üzerinde geceleride sıcak biz kauseriye geldik dutum
Yanüyüzzzzznassiniz bakim görüşmeyeli
Aman işte her zaman ki kk sen napıyon canım nasılsınAyy hiç takip etmiyorum yine kim bilir neler söylendide abartıldı
Aboo Allah yardımcın olsunLan bugün 44 derece
burası her gün öyle ahhsjdjdnd geçen akşam 8 de 41 dereceydi sanırım ağustos sonu eriyrcrz hepimizLan bugün 44 derece
Allah kolaylık versinben 45 derece sıcaklıkta ders çalışmaya çalışıyorum shsjdmd
İyiyim cNım napayım evi toparladım kahvaltı yapcam sonra temizlik yemek işte aman hep bildiğin işler sen napıyosınAman işte her zaman ki kk sen napıyon canım nasılsın
Amin kurbikAboo Allah yardımcın olsun
Bura da öyle inan . Dün akşam 7 de 40 dereceydi . Camları açmıyom içeri sıcak girmesin diyeburası her gün öyle ahhsjdjdnd geçen akşam 8 de 41 dereceydi sanırım ağustos sonu eriyrcrz hepimiz
anam anamAmin kurbik
Bura da öyle inan . Dün akşam 7 de 40 dereceydi . Camları açmıyom içeri sıcak girmesin diye
Araba akşam üstü gölgede 46 dereceyi gösteriyoduanam anam
Ceren mi kim hangisiOhoo en son temmuz da girmiş. Ay minnoş kim o ceren Minnosprenses
Biz de bilmik işteCeren mi kim hangisi
Ohoo en son temmuz da girmiş. Ay minnoş kim o ceren Minnosprenses