- 16 Aralık 2019
- 20.519
- En iyi cevaplar
- 1
- 82.216
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.681
Evet buldum nur o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet nurNur muydu ne
AynenEvet nur
Napim kuzum oturuyorum ya insanın soğukta da canı bir şey yapmak istemiyor sıcakta daİyiyim cNım napayım evi toparladım kahvaltı yapcam sonra temizlik yemek işte aman hep bildiğin işler sen napıyosın
Minnoş ben bilsem sana sorar mıyımCeren mi kim hangisi
Vay tebrikler dutumEvet buldum nur o
ErinmedimVay tebrikler dutum
O en son yeşildi ya aklıma gelmedi yeşil rengi de kaldırdılar ya turuncu da yapamıyorum kendimiErinmedim
Dedim ve bende yapmadım aynen dediğin gibi valla birisine gidip evini temiz görünce koşa koşa eve dönüp temizlik yapasım geliyo eve gelince yine fosNapim kuzum oturuyorum ya insanın soğukta da canı bir şey yapmak istemiyor sıcakta da
Minnoş ben bilsem sana sorar mıyım
ahahahqh senin şanssızlığınO en son yeşildi ya aklıma gelmedi yeşil rengi de kaldırdılar ya turuncu da yapamıyorum kendimi
Bende şans olsa irkekkk olurdum laahahahqh senin şanssızlığın
Hahah evet ya iki gündür oğlanın oyuncaklarıyla bakışıyoruz büyük aşk bizimkisi ama bu sıcakta ütü yaptım büyük başarıDedim ve bende yapmadım aynen dediğin gibi valla birisine gidip evini temiz görünce koşa koşa eve dönüp temizlik yapasım geliyo eve gelince yine fos
Ben her hafta yapıomHahah evet ya iki gündür oğlanın oyuncaklarıyla bakışıyoruz büyük aşk bizimkisi ama bu sıcakta ütü yaptım büyük başarı
Oy minnoş bide seninki hep gömlek giyiniyor düşünemiyorum. Buzdolabınun içine gir de öyle yap bariBen her hafta yapıom
Oy minnoş bide seninki hep gömlek giyiniyor düşünemiyorum. Buzdolabınun içine gir de öyle yap bari
Benim klimam yohhhKlimanın karşısında duruyorum
Buzluğa fasulye attım yeni oturdum sabah bahçeden topladım sen nasılsınHeyyy napünüzzzz
Tiniminimavihanim Jou ASSOSyal coconatt Minnosprenses Cookiie MssPARE Meral01 bir mucizee D u t Saliha40 Nane Limon Kabugu My_Moonlight06 Black Light Queen Teyze M Mutluuu06 cevizli tarcinli kek
Unuttuğum varsa affola
Yaa kendi bahçenden mi süper olmuştur. Ellerine sağlıkBuzluğa fasulye attım yeni oturdum sabah bahçeden topladım sen nasılsın
Yanüüüyüüük sen napünHeyyy napünüzzzz
Tiniminimavihanim Jou ASSOSyal coconatt Minnosprenses Cookiie MssPARE Meral01 bir mucizee D u t Saliha40 Nane Limon Kabugu My_Moonlight06 Black Light Queen Teyze M Mutluuu06 cevizli tarcinli kek
Unuttuğum varsa affola
Anaaam sağlıkla yiyin inşallahBuzluğa fasulye attım yeni oturdum sabah bahçeden topladım sen nasılsın