Hello mucizem biz bayağdır görüşemiyoruzzz senle
Çiçeğim nasılsın
Yok kız bizim burda 8 lira 6 ya 7 ye de var doğrayıp buzlupa atacam canım bizde biber salçası yinir
Bedafaymış ya sizin orda ohhh ne güzel bizim burda en ucuzu 15 tele o da çürüklü
Canım muciskom,iyiyim şükür sen nasılsın
Aynı kuzum çok şükür ben de iyiyim değişen hiç bişey yok Bi haftadır yeğenim yanımdaydı yalnızlıktan kuetulmştm şimdi kaldım yine kuş gibi evde

Tadını çıkar kuzu

İyidir mucizeemm bu hafta işe başladım izinliydim bayramda gittik doktorlarla konuştuk geçen haftada yumurtalar toplandı bekleme sürecindeyim bitanemm regl olmayı bekliyorum sen napıyonn nasılsın

İyidir mucizeemm bu hafta işe başladım izinliydim bayramda gittik doktorlarla konuştuk geçen haftada yumurtalar toplandı bekleme sürecindeyim bitanemm regl olmayı bekliyorum sen napıyonn nasılsın
Ayyyy süper haber buu bak Allahn izniyle olcak inanıyorum ben tüpte şansınız daha yüksek ay sorunsuz tutar büyür inşallah kime gittiniz
Ay napim kuzum aynı tas aynı hamam benimde
Bizim para gelcek Bi yerden biraz da biz de tekrar Aret e Bi daha denicem nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…