- 12 Mart 2020
- 9.741
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.789
- 298
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.581
Gel 30 kilo domatesim var el atKızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@J O U
D u t
ASSOSyal
@Lna16
Tiniminimavihanim
@MssPARE
Abboooowwww zenginin domatesi zugurtun çenesini yorar dutumtabi gülüm ne sandın
Benim de belimi büktüAbboooowwww zenginin domatesi zugurtun çenesini yorar dutum
Ohhh salça mı yapcan domatesin kilosu olmş 30 lira hakket zenginsin broGel 30 kilo domatesim var el at
Sosyalim nasılsın bibiğim
Hello mucizem biz bayağdır görüşemiyoruzzz senleKızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@J O U
D u t
ASSOSyal
@Lna16
Tiniminimavihanim
@MssPARE
Yok kız bizim burda 8 lira 6 ya 7 ye de varOhhh salça mı yapcan domatesin kilosu olmş 30 lira hakket zenginsin bro
Kendine gel zenginin beli agrimazBenim de belimi büktü
Canım muciskom,iyiyim şükür sen nasılsınOhhh salça mı yapcan domatesin kilosu olmş 30 lira hakket zenginsin bro
Götüm ağrıdı oturmaktanKendine gel zenginin beli agrimaz
Çiçeğim nasılsınHello mucizem biz bayağdır görüşemiyoruzzz senle
Bedafaymış ya sizin orda ohhh ne güzelYok kız bizim burda 8 lira 6 ya 7 ye de vardoğrayıp buzlupa atacam canım bizde biber salçası yinir
Aynı kuzum çok şükür ben de iyiyim değişen hiç bişey yokCanım muciskom,iyiyim şükür sen nasılsın
Tadını çıkar kuzuÇiçeğim nasılsın
Bedafaymış ya sizin orda ohhh ne güzelbizim burda en ucuzu 15 tele o da çürüklü
Aynı kuzum çok şükür ben de iyiyim değişen hiç bişey yokBi haftadır yeğenim yanımdaydı yalnızlıktan kuetulmştm şimdi kaldım yine kuş gibi evde
Evde olmanın mıTadını çıkar kuzu
İyidir mucizeemm bu hafta işe başladım izinliydim bayramda gittik doktorlarla konuştuk geçen haftada yumurtalar toplandıÇiçeğim nasılsın
Bedafaymış ya sizin orda ohhh ne güzelbizim burda en ucuzu 15 tele o da çürüklü
Aynı kuzum çok şükür ben de iyiyim değişen hiç bişey yokBi haftadır yeğenim yanımdaydı yalnızlıktan kuetulmştm şimdi kaldım yine kuş gibi evde
Ayyyy süper haber buuİyidir mucizeemm bu hafta işe başladım izinliydim bayramda gittik doktorlarla konuştuk geçen haftada yumurtalar toplandıbekleme sürecindeyim bitanemm regl olmayı bekliyorum sen napıyonn nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?