- 25 Ağustos 2019
- 61.114
- 114.048
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.561
Napmış elti
Püüğğ size mesajları okumuyor musunuz kız o kadar anlattı geyikte hangi geyikte bilmiyorum. Bize her yer geyikBende merak ettimbir mucizee
Hahahahah vallahaa denk gelmedi banaa yada hatırlamiyorum hahahaPüüğğ size mesajları okumuyor musunuz kız o kadar anlattı geyikte hangi geyikte bilmiyorum. Bize her yer geyik
Oohhh kafa dinle vallahaaa iyi tatil ediyon kız 1 hafta diye nasıl veriyolar dahaGünayyyydınnnnnnnnson mesai günüm 10 gün yokum
Aynı kanka zerre insanlık yokbir mucizee mucim eltin nasıl hala aynı mı
Napmış elti
Bende merak ettimbir mucizee
Ne kadar enteresan. Çocuk falan yapmasalar bari. Çünkü ailesine bağlı kaldığı sürece evliliğini sürdürebileceğini sanmıyorumAynı kanka zerre insanlık yok
Başkalarına karşı iyi olduğunu göstermeye çalışıyor bana karşı hiç bir ne yakınlık ne samimiyet ne güleryüz hiç bişey yok
Girmeyiz çıkmayız birbirimize
3 4 ayda bir kocasıyla kavga ediyor kendi ailesi yüzünden Bi boşancaz bilmem ne ayakları yapıyolar sonra kuzu gibi yerine oturuyorlar
Değişik bişey amannn boşver kurbişim benim tecellim de hem çocuk hem de çevreymiş evlenince demek ki
Enteresan bi eltii yanii neolcak bi iyi olsan iyi olmasak konusmayiz yani bi dene yani en azından amann bırakkAynı kanka zerre insanlık yok
Başkalarına karşı iyi olduğunu göstermeye çalışıyor bana karşı hiç bir ne yakınlık ne samimiyet ne güleryüz hiç bişey yok
Girmeyiz çıkmayız birbirimize
3 4 ayda bir kocasıyla kavga ediyor kendi ailesi yüzünden Bi boşancaz bilmem ne ayakları yapıyolar sonra kuzu gibi yerine oturuyorlar
Değişik bişey amannn boşver kurbişim benim tecellim de hem çocuk hem de çevreymiş evlenince demek ki
Yok kız şu sıcakta olacak iş değil
Dogru diyosun olmuyo senin uşak izin veriyormu biz nezaman etsek uyanıyodu hahahahYok kız şu sıcakta olacak iş değil
Şuan için yok sanırsam çocuk işi güya kocası öyle diyor kavga ettiklerindeNe kadar enteresan. Çocuk falan yapmasalar bari. Çünkü ailesine bağlı kaldığı sürece evliliğini sürdürebileceğini sanmıyorum
Aman canm valla şurda o kadar elti konusu varki ve kaldı ki kimse elti mi aman boşver kötü kaka tü pis derEnteresan bi eltii yanii neolcak bi iyi olsan iyi olmasak konusmayiz yani bi dene yani en azından amann bırakk
Yok kız şu sıcakta olacak iş değil
Ne işi gıııDogru diyosun olmuyo senin uşak izin veriyormu biz nezaman etsek uyanıyodu hahahah
2ci işiNe işi gııı
Bebeleri büyüttüniz tabi demi
Ohooo maşallah2ci işi
Bebeler buyudu yurüyo cok akıllı çok ağzim açik kaliyo resmen
Öp öp öpKızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Jou
D u t
ASSOSyal
Lna16
Tiniminimavihanim
MssPARE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?