- 19 Kasım 2020
- 22.035
- 48.121
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.521
Ay daha bu sabah sordum minnoşa kelebek de gelmiyor diyeeeemavikelebek34 aşkooommmmmm
He bi ara görmüştüm naptı bilememAaaaa kaydetmişmiydiii baksen şu pareyee
Hahahahaha uşak napiyooHe bi ara görmüştüm naptı bilemem
Burdayım Bdv ye takiliyorum hahha dertlileri dertlendiriyorum
YAvvv hiç mi durmazsinBurdayım Bdv ye takiliyorum hahha dertlileri dertlendiriyorum
Uyudu bende uzanıyorum az senünkü naparHahahahaha uşak napiyoo
ay canım ne güzel aklına gelmişim çok mutlu oldum
Hahsh dertliler derdini dağıtmaya gelmiyor muydu yavBurdayım Bdv ye takiliyorum hahha dertlileri dertlendiriyorum
Ne yapayım çekiyor orası acilara gark oluyorumYAvvv hiç mi durmazsin
Aynen sabah kulağını çınlattık. Nasılsın neler yapıyorsun kuzum yoktun epeydiray canım ne güzel aklına gelmişim çok mutlu oldum
Orası Bdv cadi kazanı bir dertleri varsa dertler derya oluyorHahsh dertliler derdini dağıtmaya gelmiyor muydu yav
Eeee anlat hadi kelebeğim nasılsınay canım ne güzel aklına gelmişim çok mutlu oldum
Daha çok dertlenip gidiyorlar deseneOrası Bdv cadi kazanı bir dertleri varsa dertler derya oluyor
İnşallah artık bunun bir önünü keserler. Bak tek geçim kaynağı sadece o kira olup başka bir geliri olmayan ev sahiplerini yine anlarım. Ama diğerlerine diyecek sözüm yok Allaha havale ediyorumAmin perim kekim kurabiyem çayım şekerim aminn
Herkes kendini düşünüyor o para cebime girsin de nasıl girerse girsin mantığında
Bu da geçer ya hu
Olanda sana oluyoNe yapayım çekiyor orası acilara gark oluyorum
Benimkide 10 dk oldu uyuyo bebeğimm oturdum kahve iciyorum corba yaptım kızıma kalkınca yerUyudu bende uzanıyorum az senünkü napar
çınlamadan geldim demekkiAynen sabah kulağını çınlattık. Nasılsın neler yapıyorsun kuzum yoktun epeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?