- 1 Aralık 2021
- 12.829
- 43.827
- 548
- 34
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.301
Geçmiş olsunBen iyiyim bebeğim de çocuklar karda kalmış gibi öksürüyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsunBen iyiyim bebeğim de çocuklar karda kalmış gibi öksürüyo
takip ediliyorsunTeşekkürler aahahah elçonun radarındayız
Bah bahhhTeşekkürler aahahah elçonun radarındayız
Hep takipteyim gözleri dört açıp bakıyor banatakip ediliyorsun
Aaaaa geçmiş olsun dutum yaz nezleside kötü olur
Ayy anamız ağladı beHep takipteyim gözleri dört açıp bakıyor bana
Aaaaa geçmiş olsun dutum yaz nezleside kötü olur
Birleşmesin o çatlaklarHaha baktım benim gibi çatlak duruyor
Çok gecmis olsum dutummBen iyiyim bebeğim de çocuklar karda kalmış gibi öksürüyo
Hahahahahah neyi kız snap miiiBirleşmesin o çatlaklar
Jou kız gözünden kaçmamış helal olsun bebeyle alnından öpek kızlarla gel Minnosprenses Catlak-kurabiye
Sağol yavrumÇok gecmis olsum dutumm
KaçmazBirleşmesin o çatlaklar
Jou kız gözünden kaçmamış helal olsun bebeyle alnından öpek kızlarla gel Minnosprenses Catlak-kurabiye
Kızlar dahada kötüdür şimdi yaaaAyy anamız ağladı be
Ay öksürüğe düştüler gene görsen karda kalmış gibilerKızlar dahada kötüdür şimdi yaaa
Mangal yaptığımızı diyorum ya kızHahahahahah neyi kız snap miii
Vallahaaa yetistiririmm haaa catlağaaa
Yanii ne görürsemm dedim hahahaha amann keyfiniz bol olsun canım size insaallahh ne güzell yapıyosunuzzMangal yaptığımızı diyorum ya kız
Öğrenmiş ya zaten başka ne var ki
Hee ben anlamadım bacım affolaYanii ne görürsemm dedim hahahaha amann keyfiniz bol olsun canım size insaallahh ne güzell yapıyosunuzz
Hahaha cocoo yaa nerdesin simdi adanadamısın eviniz hasardı yaHee ben anlamadım bacım affola
Adanadayım canım, ev hasar almadı çok şükür. Allah beterinden korusun hiçbir yere uğramasın bir daha. Sen nerelerdesin görüşmeyeli malum küstüm ben sana yaaHahaha cocoo yaa nerdesin simdi adanadamısın eviniz hasardı ya
Ahaaaaa niye küstü kıaazzz eski usul küsmelerimi diyon acep ben aynı olduğum yerde cerkezköy başıAdanadayım canım, ev hasar almadı çok şükür. Allah beterinden korusun hiçbir yere uğramasın bir daha. Sen nerelerdesin görüşmeyeli malum küstüm ben sana yaa
Çok fenalar minnoşZamane bebesi işte