• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Al bendende okadar kumanda nerde diyorumm elini açıyo yohh gibii geçenlerde ara ara sabah beri yok biyere saklamış nese buluruz elbet dedim mutfakta bi sogan dogruyodum bu gelip küçük dolap yeri var oraya ordan kumandayı al kostur kostur git salona ben ağzımı açmış arkasını izliyorum ben sok oldum o an geliyo busefer telefonu sakladı oraya vayy sıpa dedimm
Hahah bide seni kandırıyor yok diye😅😅 bizimkine de mutfakta çekmecenin birini verdim içinde plastik ürünler falan var. İlk başta iyi oyalanıyordu artık sıkıldı durmuyor diğer dolapları çekmeceleri dağıtıyor illa hepsinde parmak izi olacak 😅😅🥴🥴

• Komik
Reactions: Jou
Hahah bide seni kandırıyor yok diye😅😅 bizimkine de mutfakta çekmecenin birini verdim içinde plastik ürünler falan var. İlk başta iyi oyalanıyordu artık sıkıldı durmuyor diğer dolapları çekmeceleri dağıtıyor illa hepsinde parmak izi olacak 😅😅🥴🥴
Aynenn aynennn oynadıkça iyi oynuyo ama sıkildımı tamam daha istemiyoo 🤣🤣 dışarı çıkmak istese kapıya gidiyo cıkalim diyo

Ahaaaaa niye küstü kıaazzz eski usul küsmelerimi diyon acep 😀😀 ben aynı olduğum yerde cerkezköy başı😂😂
He kız onu diyorum O zamanları diyorum 😂😂

Birara taşınmadın mı kız sen ben mi yanlış hatırlıyorum 🤔😬

Ahahah ben bilmem bundan sonra ne yaparsanız anında elço bana dicek😅😅 instam yok ama elçom var 😅😅😅😅😅😅 Jou Jou
Ahahahah çok kıyaksın bacım 😂😂

Isteee buuu sen hic merak etme pampaaaa o iş bende görür görmez yetisirim anında sanaa ama tabi minnoş beni gizlemezse 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hain dom dom 😂😂😂

Back