• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kociskonmu istediii😀😀 diyet yapcaktın bi ara 🤣
Evet elçom ya ne zamandır istiyor dün un alfum evde un yoktu bahanr uyduruyordum yaptım mecburemn 😂😂
Abüüü ne mangalı kız minnoş sabah sabah :sinirli: Minnosprenses Minnosprenses
😂😁😁😁😁 Dün dü oo
Neeee hemdee cocoylaaa yinee miiii 😒😒😒 terbiyesiz bunlar yine beni uyutup buluşmuşlar🤧🤧 Minnosprenses Minnosprenses coconatt coconatt tüstümmmmm :KK20: :KK20::KK20::63::63:
Şeyyyyyy evet biz mangal yaptık ama akşam erken dağıldık çok sıcaktı nemden öldük 🥴🥴🥴

Evet elçom ya ne zamandır istiyor dün un alfum evde un yoktu bahanr uyduruyordum yaptım mecburemn 😂😂

😂😁😁😁😁 Dün dü oo

Şeyyyyyy evet biz mangal yaptık ama akşam erken dağıldık çok sıcaktı nemden öldük 🥴🥴🥴
Hahahahahaha iyi ettin sevaptırrr😅😅

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye hadi simdi kapışın ben kaçarrr😝😝😝😝

😂😁😁😁😁 Dün dü oo

Ohh iyi olmuşşşş 😅😅 gizli gizli buluşursanız öyle üstünüze güneşi fırlatırım😅🤪🤪

Tabi tabii seni uyuttular kapıyı sessizce kapatıp kaçtılarr kociskolarıyla benden demesi bilemiyorum artık yaniii
Ah elço ah sen olmasan haberim olmayacak 🤧 vay zalımlar vay😒🙄 neyse ki çok oturamamışlar sıcaktan ohh😅😅
Gerçi o sıcakta mangala ne gerek var etleri balkona serseler pişer😅😅 Minnosprenses Minnosprenses coconatt coconatt

Back