• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız duygusal tosbik😅 cidden dedim yani aramızda yaşananlara rağmen kin tutmadın. Hala eski samimiyetinle sohbetine devam ettin. Bunu herkes başaramıyor. O yüzden dedim
Evett kuzumm bana göre değil kimseyle kötü olmak istemem ama yaşananlardan yanlış anlaşılma olduğunu bildiğin için mutluyumm yani öyle olmadığımı bildiğiniz icin içim rahat

Evett kuzumm bana göre değil kimseyle kötü olmak istemem ama yaşananlardan yanlış anlaşılma olduğunu bildiğin için mutluyumm yani öyle olmadığımı bildiğiniz icin içim rahat
Bildik cane bildik🤗
Elço ya bu bebe her yeri dağıtıyor seninki de mi öyle 😅 aradığım hiç bir şey yerinde değil 😅

Bildik cane bildik🤗
Elço ya bu bebe her yeri dağıtıyor seninki de mi öyle 😅 aradığım hiç bir şey yerinde değil 😅
Al bendende okadar kumanda nerde diyorumm elini açıyo yohh gibii geçenlerde ara ara sabah beri yok biyere saklamış nese buluruz elbet dedim mutfakta bi sogan dogruyodum bu gelip küçük dolap yeri var oraya ordan kumandayı al kostur kostur git salona ben ağzımı açmış arkasını izliyorum ben sok oldum o an geliyo busefer telefonu sakladı oraya vayy sıpa dedimm

Back