- 25 Ağustos 2019
- 61.120
- 114.081
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.281
Kıymetimi bill vollaheeAh elço ah sen olmasan haberim olmayacakvay zalımlar vay neyse ki çok oturamamışlar sıcaktan ohh
Gerçi o sıcakta mangala ne gerek var etleri balkona serseler pişerMinnosprenses @coconatt
Olsun dağılmışsın ya ben ona bakarımKurabiyem akşam 5 gibi gittik ama güneşten değil nemden dağıldık
Seninlede yaparız beOlsun dağılmışsın ya ben ona bakarım
Bildim canemm son zamanlarda ben senin kıymetini hakkaten bildimKıymetimi bill vollahee
İnşallah be minnoşSeninlede yaparız be
Ben iyiyim bebeğim de çocuklar karda kalmış gibi öksürüyoNaptın kuzum iyileştin mi
Gözyaşımm pıtttBildim canemm son zamanlarda ben senin kıymetini hakkaten bildimesaslı kızsın vesselam
Yaa kıyamam inşallah onlarda çabucak atlatırBen iyiyim bebeğim de çocuklar karda kalmış gibi öksürüyo
Kız duygusal tosbikGözyaşımm pıttt
Aahahaİnşallah be minnoşkader beni sana komşu yazsaydı sizden kalanlarla doyardım. Ben zaten çok yemem öyle
Evett kuzumm bana göre değil kimseyle kötü olmak istemem ama yaşananlardan yanlış anlaşılma olduğunu bildiğin için mutluyumm yani öyle olmadığımı bildiğiniz icin içim rahatKız duygusal tosbikcidden dedim yani aramızda yaşananlara rağmen kin tutmadın. Hala eski samimiyetinle sohbetine devam ettin. Bunu herkes başaramıyor. O yüzden dedim
Bildik cane bildikEvett kuzumm bana göre değil kimseyle kötü olmak istemem ama yaşananlardan yanlış anlaşılma olduğunu bildiğin için mutluyumm yani öyle olmadığımı bildiğiniz icin içim rahat
Haha yerim senin kalbini yaAahahakurabiyem bizden bir şey artmıyor ama sana özel yapardım
Zamane bebesi işteBildik cane bildik
Elço ya bu bebe her yeri dağıtıyor seninki de mi öylearadığım hiç bir şey yerinde değil
TeşekkürlerHaha yerim senin kalbini yahamarat hatun
Al bendende okadar kumanda nerde diyorumm elini açıyo yohh gibii geçenlerde ara ara sabah beri yok biyere saklamış nese buluruz elbet dedim mutfakta bi sogan dogruyodum bu gelip küçük dolap yeri var oraya ordan kumandayı al kostur kostur git salona ben ağzımı açmış arkasını izliyorum ben sok oldum o an geliyo busefer telefonu sakladı oraya vayy sıpa dedimmBildik cane bildik
Elço ya bu bebe her yeri dağıtıyor seninki de mi öylearadığım hiç bir şey yerinde değil
Afiyet olsun sıkma öncesi mangalEvet elçom ya ne zamandır istiyor dün un alfum evde un yoktu bahanr uyduruyordum yaptım mecburemn
Dün dü oo
Şeyyyyyy evet biz mangal yaptık ama akşam erken dağıldık çok sıcaktı nemden öldük
İnşallah kurabiyemYaa kıyamam inşallah onlarda çabucak atlatır
TeşekkürlerAfiyet olsun sıkma öncesi mangal
Neyin var dutumBen iyiyim bebeğim de çocuklar karda kalmış gibi öksürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?