- 25 Ağustos 2019
- 61.128
- 114.110
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #40.921
Bana yohmu
Günaydın perim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yohmu
Günaydın perim
Günaydın elçommmBana yohmu
Gunayyysssss aşkoşkoşkoşkommmGünaydın elçommm
Hayirli cumalarrrr meloommmmmm herkes uykulardaHayırlı cumalar hepinize
Hep biz erkenciyiz elçomHayirli cumalarrrr meloommmmmm herkes uykularda
Ben bebe yokken bile erkenciydim.hep hahahahaha senle beraber ne günlerdii yetiştiremezdim seni konularaHep biz erkenciyiz elçom
yoooo ben hep takipteyim merak etme sen
Günaydın minnoşum
Günaydın perim
İnşallah bırakır artık kaçıncı deneme bu bilmemÇarp agzuna bitanee sigara zamlandi iyice kar eder bırakırsaa
Benimki 2 sene 8 aydir icmiyo çok şükürrİnşallah bırakır artık kaçıncı deneme bu bilmem
Oy maşşallah ya ne güzel. Kafada bitircen işte.Benimki 2 sene 8 aydir icmiyo çok şükürr
Evett birden bıraktı tamda ramazandaOy maşşallah ya ne güzel. Kafada bitircen işte.
Benimki arkadaşlarının yanına gidince yine başlıyoEvett birden bıraktı tamda ramazanda
Şimdide öyleyiz ya yetişemiyoruzBen bebe yokken bile erkenciydim.hep hahahahaha senle beraber ne günlerdii yetiştiremezdim seni konulara
Nasılsın bu günGünaydın minnoşum
Çok şükür iyiyim kuzum güzel bir dizi açıp izliyim kahvaltı yaparken sen nasılsın iştemisinNasılsın bu gün
Gene başladın işeŞimdide öyleyiz ya yetişemiyoruz
Keyfe gelll yaaa ay nasıl ozledim o rahatlığa tadinı çıkarÇok şükür iyiyim kuzum güzel bir dizi açıp izliyim kahvaltı yaparken sen nasılsın iştemisin
Gecir kafasına bitaneeBenimki arkadaşlarının yanına gidince yine başlıyo