- 25 Ağustos 2019
- 61.128
- 114.110
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #40.901
Duymamıştim bunuElçom derler ya çaya tavşan kanı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duymamıştim bunuElçom derler ya çaya tavşan kanı
Sadece bi yumurta kırar bi kahvaltı hazırlarHayattta yapmaz
Ahahahahah ciddi misinDuymamıştim bunu
Oooo şanslısınnÇayı hazırlar sadece
Seninki yapmaz mı ya yrmek yapmayı bilmez bilse belki yapar ama eşime göre yemek yapmak kadın işiOooo şanslısınn
Yok be hiçbirşey yapmaz. Zaten sinirliyimde ona yesinSeninki yapmaz mı ya yrmek yapmayı bilmez bilse belki yapar ama eşime göre yemek yapmak kadın işi
Ahahah nedwnYok be hiçbirşey yapmaz. Zaten sinirliyimde ona yesin
Ahahahahah ciddi misin
Sigarayı bırakmaya çalışıyor aynı zamandada beni delirtmeyeAhahah nedwn
Çarp agzuna bitanee sigara zamlandi iyice kar eder bırakırsaaSigarayı bırakmaya çalışıyor aynı zamandada beni delirtmeye
Çok sinirli değil mi benimkide kullanılanıyor 4 gün içmedi sonra yine başladı kafada bitirmek lazımSigarayı bırakmaya çalışıyor aynı zamandada beni delirtmeye
Ay çok sorma amann deli olcam herşye bağrıyoÇok sinirli değil mi benimkide kullanılanıyor 4 gün içmedi sonra yine başladı kafada bitirmek lazım
Bilmem mi mimariye olarak tanıdım adını telafuz edemediğim bi nick ile devam ettin adaşımı nasıl tanımamD u t kız nau siz demişin beni tanımıyonmu sen
Haaa siz miz diyince dedim bu kız beni yaabancı bilir kuki oldum kız arrıkBilmem mi mimariye olarak tanıdım adını telafuz edemediğim bi nick ile devam ettin adaşımı nasıl tanımam
Çektim buraya atmak için sonrasında rahatsızlandım kuzu ama yarın atalım kahvelerimiziZekta1 kahve ciiiiuuuuuu kahven nerde
Oyy canummÇektim buraya atmak için sonrasında rahatsızlandım kuzu ama yarın atalım kahvelerimizi
yoooo ben hep takipteyim merak etme senHaaa siz miz diyince dedim bu kız beni yaabancı bilir kuki oldum kız arrık
Çok fenasınnnyoooo ben hep takipteyim merak etme sen
Ay çok sorma amann deli olcam herşye bağrıyo