- 8 Kasım 2019
- 20.596
- 35.869
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #40.881
Ah kıyamamBurda tadilat var biraz gözler kırmızı uyuyamadı pek sinirlerim.bozuldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah kıyamamBurda tadilat var biraz gözler kırmızı uyuyamadı pek sinirlerim.bozuldu
Tekrar geçmiş olsun canım benim sen iştesin şimdi evde yemekleri yaparYağ bezesi enfeksiyon kapmış canım raporlu 1 hafta evde şuan
Bi bitsede artık yoksa bagırcam adamaAh kıyamam
Niye sasurdun beybiiiAlmiiiiiiişşşşş
Bağırsanda saatler makul ki canım malesef gece olsa neyse. Birşey diyemezsin işte inşallah çabucak biterBi bitsede artık yoksa bagırcam adama
InşaallahhhBağırsanda saatler makul ki canım malesef gece olsa neyse. Birşey diyemezsin işte inşallah çabucak biter
Uyutmuyorlar kuzumuNiye sasurdun beybiii
Sorma yaaa simdi durdu hadi insallahh gelmez dahaUyutmuyorlar kuzumu
Çok geç kaldım di miMavi Mucize kahveni all gel
Hayattta yapmazTekrar geçmiş olsun canım benim sen iştesin şimdi evde yemekleri yapar
Gormedunnn beniiiiÇok geç kaldım di mi
Ama o saatte kahve içiyordum gerçekten
Ama şimdi kocamla kahve keyfi varken de, kk da kahve keyfi ikinci planda kalıyorGormedunnn beniiii
One gıııTavşan kanı Eki Görüntüle 3169644
Oooo kocişleee tabiikiiii kk 2ci planda kalıyorrr muhabbetinizi artırsın inşaallahhAma şimdi kocamla kahve keyfi varken de, kk da kahve keyfi ikinci planda kalıyor
Çay kızOne gııı
Kaderimiz aynıHayattta yapmaz
Yokyokkk tavşan kanı dedin deÇay kız
Çayı hazırlar sadeceKaderimiz aynı
Elçom derler ya çaya tavşan kanıYokyokkk tavşan kanı dedin de