- 8 Kasım 2019
- 20.596
- 35.869
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #40.941
Uyut almişi yap sendeKeyfe gelll yaaa ay nasıl ozledim o rahatlığa tadinı çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyut almişi yap sendeKeyfe gelll yaaa ay nasıl ozledim o rahatlığa tadinı çıkar
Amannn sakin olsun da napayım valla kendi bilirGecir kafasına bitanee
Adam sigara bırakinca sinir krize giriyo hahahah benimki bıraktıya bıraktığı gibi kilo aldı ve bogazına yetistiremiyorumm maaleseff sigara içtiğinde akşam ne cay içerdi ne bise yerdiAmannn sakin olsun da napayım valla kendi bilir
Ahh olmuyo evi toparlıyamadım bicı bıcıe ttum sini pohluuuuUyut almişi yap sende
İşteyim perim annemler geliyor bu gün hafta sonu kalıp gideceklerÇok şükür iyiyim kuzum güzel bir dizi açıp izliyim kahvaltı yaparken sen nasılsın iştemisin
8 ay olduGene başladın işe
Kizzz oldumu okadarr anaaaağğğ8 ay oldu
Büyüyünce yapcan o zaman sende artıkAhh olmuyo evi toparlıyamadım bicı bıcıe ttum sini pohluuuu
Aa benimki içsede içmesede yer ama artık daha çok yicek hersldeAdam sigara bırakinca sinir krize giriyo hahahah benimki bıraktıya bıraktığı gibi kilo aldı ve bogazına yetistiremiyorumm maaleseff sigara içtiğinde akşam ne cay içerdi ne bise yerdi
Aaayy çok sevindim canım şimdi ne mutlusındur sarıl kocaman anneciğüneİşteyim perim annemler geliyor bu gün hafta sonu kalıp gidecekler
Bencedee sigara bırakanlar daha çok acıkıyoAa benimki içsede içmesede yer ama artık daha çok yicek herslde
Sen doğuruncaaaBüyüyünce yapcan o zaman sende artık
Bence ağızlarında hep bişey olsun istiyorlar içmemek içinBencedee sigara bırakanlar daha çok acıkıyo
Eşin sakın çiğnemeyi denesin istersenn benim icmemek icin cignerdiBence ağızlarında hep bişey olsun istiyorlar içmemek için
Oldu tabiKizzz oldumu okadarr anaaaağğğ
Mutluyum tabi teyzemde geliyor 2 gece beraberizAaayy çok sevindim canım şimdi ne mutlusındur sarıl kocaman anneciğüne
Yuuppiiiİşteyim perim annemler geliyor bu gün hafta sonu kalıp gidecekler
Söylerim bir canım ona alayım bol bol sakızlarEşin sakın çiğnemeyi denesin istersenn benim icmemek icin cignerdi
Bol bol vakit gecir canımMutluyum tabi teyzemde geliyor 2 gece beraberiz
Hemde nasil yetismiyo eve sakızzSöylerim bir canım ona alayım bol bol sakızlar