- 25 Ağustos 2019
- 61.096
- 114.007
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #4.041
Ball perimmmm markete gittim biliyosunn eve gelene kadar ter icindeyim cok sicakti havaa evime kurban olayim yaaa sortla otur assagaaNeler yapıyorsunuz bakeyim
Eveett ta kendisi paremm
Sana yapayım mi mani profilineHerkes aşka geldi parem
Ooooo sen mani biliyon mu paremSana yapayım mi mani profiline
Dur yazayim ki dk da ah benim tatlı SosyalimOoooo sen mani biliyon mu paremben hiç anlamam
Çok düşündü ama ne zamandır kurbisim
Sağol aşkOooyyy masaallah sanaaa.
Bayram temizliği yorgunluğu canımOyy herkeste bi haller
AhhahaYarışmacı arkadaşlara başarılar
Dimi ya bende çpk beğendim bundan sonra değişmem buldum artık sonundaNe güzel nick olmuş ama balpericim
Bende iyiyim çok şükürr canımmIyiyim şükür perim sen nasılsınbu güzel oldu güzel
Oyyy bende evde şort atlet geziyorumBall perimmmm markete gittim biliyosunn eve gelene kadar ter icindeyim cok sicakti havaa evime kurban olayim yaaa sortla otur assagaa
Hoş olmuş güle güle kullansın pericikÇok düşündü ama ne zamandır parem
Süpersin parem yaaaaDur yazayim ki dk da ah benim tatlı Sosyalim
Senmi.benmi dertli Sosyalim
Gel gidelim uzaklara
Bizden başkası el sosyalim
3 aydır düşünüyorum notlarımda uzuuuuun bir liste oluştu 3 aydırÇok düşündü ama ne zamandır parem
Teşekkür ederim efendimSüpersin parem yaaaayüreğine sağlık, götür beni gittiğin yere
komşumda var az önce pantolonumu koklaya koklaya bir hal olduSuna bakın hele bir
Benimkide bi pantolonum var sadece onu giyiyndiğimde öyle yapar hiç de anlam vermedim bu zaman kadarkomşumda var az önce pantolonumu koklaya koklaya bir hal oldu
Kız bu kadar havalandırma yere cakilicam simdiCevher gibisin şekerparem
Kahve içiyorduk geldi paçalarımı baya bir uzun kokladıBenimkide bi pantolonum var sadece onu giyiyndiğimde öyle yapar hiç de anlam vermedim bu zaman kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?