Hahahahaha helekii o hepten zor giy cikar sula iceri gec gene ayni sort atlet en guzelii yaa otur evinde uzan misss dışarısı sıcaktan kavruluyor

Hahahahaha helekii o hepten zor giy cikar sula iceri gec gene ayni sort atlet en guzelii yaa otur evinde uzan misss dışarısı sıcaktan kavruluyor
Valla aynen öyle gündüz güneş ful içerde. Storları indirsem camı kapatmak zorunda kalcam. Bu seferde havasız kalcaz. Bin pişmanım stor aldığıma eskisinde güneşlik alcam yazın çok kızıyorum onlara

Dimiii story bizim bitek odaya almistim diger odalarda hep guneslikkk varrr alcaktim story sonra dedim kirleniyo ediyo uğrasamamm aldım guneslik iyi ki oyle ettimm

Dimiii story bizim bitek odaya almistim diger odalarda hep guneslikkk varrr alcaktim story sonra dedim kirleniyo ediyo uğrasamamm aldım guneslik iyi ki oyle ettimm
Kesinlikle çok kullanışsız sadece görüntü güzel en iyisini yapmışsınn bitanem. Bende gözüme bakıyorum eskisin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…