- 28 Haziran 2011
- 61.202
- 153.943
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #4.061
Hakettin parem gercek dedimKız bu kadar havalandırma yere cakilicam simdi
Demi aşk resmen kızgınlıkta olduğu için daha bi pek sevdiriyor kendini hanımefendiYaaaaaaaaaaaaaaaa yeriiiimmmmmmmaşk
Bayılırım çok severim ısırırım çok deli severim canımDemi aşk resmen kızgınlıkta olduğu için daha bi pek sevdiriyor kendini hanımefendi
Hahahahaha helekii o hepten zor giy cikar sula iceri gec gene ayni sort atlet en guzelii yaa otur evinde uzan misssDimi ya bende çpk beğendim bundan sonra değişmem buldum artık sonunda
Bende iyiyim çok şükürr canımmdiğerini zaten biranlık koyup anında pişman olmuştım 3 ay sabırla bekledim ve artık değiştirmem sizler beğendikce ben daha çok beğeniyorum
Oyyy bende evde şort atlet geziyorum
Az önce bir çicek sulamaya çıktım ama baştan aşağı giyindim böyle de çok Zor yahu
Valla aynen öyle gündüz güneş ful içerde. Storları indirsem camı kapatmak zorunda kalcam. Bu seferde havasız kalcaz. Bin pişmanım stor aldığıma eskisinde güneşlik alcam yazın çok kızıyorum onlaraHahahahaha helekii o hepten zor giy cikar sula iceri gec gene ayni sort atlet en guzelii yaa otur evinde uzan misssdışarısı sıcaktan kavruluyor
Dimiii story bizim bitek odaya almistim diger odalarda hep guneslikkk varrr alcaktim story sonra dedim kirleniyo ediyo uğrasamamm aldım guneslik iyi ki oyle ettimmValla aynen öyle gündüz güneş ful içerde. Storları indirsem camı kapatmak zorunda kalcam. Bu seferde havasız kalcaz. Bin pişmanım stor aldığıma eskisinde güneşlik alcam yazın çok kızıyorum onlara
Maniyi ben bile hic anlamammYa kızlar fena taktım mani yapicam birinizin profiline yada siz bana yapın fena kaşınıyorum
Kesinlikle çok kullanışsız sadece görüntü güzel en iyisini yapmışsınn bitanem. Bende gözüme bakıyorum eskisin diyeDimiii story bizim bitek odaya almistim diger odalarda hep guneslikkk varrr alcaktim story sonra dedim kirleniyo ediyo uğrasamamm aldım guneslik iyi ki oyle ettimm
Kız uykum geldi ilham gelmiyorYa kızlar fena taktım mani yapicam birinizin profiline yada siz bana yapın fena kaşınıyorum
Bende en sevdiğim varlık derim yani mırmır pınçik ponçik geziyorlar evin içindeBayılırım çok severim ısırırım çok deli severim canım
Hemen gönderiyoruz canım .Oyy bunun keyiften istiyorum,
Yaz bana bana yazKız uykum geldi ilham gelmiyoryoksa ben şiir yazarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?