- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.081
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olunuyor kizzz aşımı olcannKizlar az once tel geldi gorustugum isyerlerinden biri daha 2. Gorusmeye cagirdi. Bugun 2. Oldu. Ins evden kurtulucam sanirim
Pare pare bakışların,Yaz bana bana yaz
Is görüşmesinde asi yapicaklarmisOlunuyor kizzz aşımı olcann
Olunuyorr kizzzz aşımi olcannnnKızlar toplanın hemen hemen @ASSOSyal i Catlak-kurabiye Minnosprenses Jou ay başka.kim vardı durun heycan yaptım kızlar özel günde covit aşısı olunuyor mu
Ayyy msjlari karistirmisim alintiyi hahahahaha heyecanlanıyo insan aşıya yaaIs görüşmesinde asi yapicaklarmis
Ben bilmiyoreKızlar toplanın hemen hemen @ASSOSyal i Catlak-kurabiye Minnosprenses Jou ay başka.kim vardı durun heycan yaptım kızlar özel günde covit aşısı olunuyor mu
Valla harika olmjş ben netten çaldım parenin duvarına yapıştıralım gelPare pare bakışların,
Aşk için kalp atışların,
Rengarenk atışmaların,
Evrenin neşesi olmuş,
Mani dizen cümlelerin
Al sana mani tarzı %100 kendim yazdım
Valla harika olmjş ben netten çaldım parenin duvarına yapıştıralım gel
Vayyy süper olmuşValla harika olmjş ben netten çaldım parenin duvarına yapıştıralım gel
Evet Ya yarına randevu varmış ama.ben şuan özel günümdeyimOlunuyorr kizzzz aşımi olcannnn
Özel gunumde derken kızEvet Ya yarına randevu varmış ama.ben şuan özel günümdeyim
Ay ya canımsın teşekkür ederimPare pare bakışların,
Aşk için kalp atışların,
Rengarenk atışmaların,
Evrenin neşesi olmuş,
Mani dizen cümlelerin
Al sana mani tarzı %100 kendim yazdım
Adet regli canımÖzel gunumde derken kız
Ne demek canımAy ya canımsın teşekkür ederim
hemende yaptırmana gerek yokki bittiği zmanada gidebilirsin canımm :)Adet regli canım
Nası kız sen demez misin özel günÖzel gunumde derken kız
Bende anlamamYa kızlar fena taktım mani yapicam birinizin profiline yada siz bana yapın fena kaşınıyorum
Şanslı günündesin canım maşallah,mesleğin neKizlar az once tel geldi gorustugum isyerlerinden biri daha 2. Gorusmeye cagirdi. Bugun 2. Oldu. Ins evden kurtulucam sanirim