• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dimi ya bende çpk beğendim bundan sonra değişmem buldum artık sonunda 😍☺️☺️☺️

Bende iyiyim çok şükürr canımm😍🤗🤗 diğerini zaten biranlık koyup anında pişman olmuştım 3 ay sabırla bekledim ve artık değiştirmem sizler beğendikce ben daha çok beğeniyorum😍😍😍

Oyyy bende evde şort atlet geziyorum 😂😂
Az önce bir çicek sulamaya çıktım ama baştan aşağı giyindim böyle de çok Zor yahu 😂😂😂
Hahahahaha helekii o hepten zor giy cikar sula iceri gec gene ayni sort atlet en guzelii yaa otur evinde uzan misss 🤣🤣 dışarısı sıcaktan kavruluyor🤣🤣

Hahahahaha helekii o hepten zor giy cikar sula iceri gec gene ayni sort atlet en guzelii yaa otur evinde uzan misss 🤣🤣 dışarısı sıcaktan kavruluyor🤣🤣
Valla aynen öyle gündüz güneş ful içerde. Storları indirsem camı kapatmak zorunda kalcam. Bu seferde havasız kalcaz. Bin pişmanım stor aldığıma eskisinde güneşlik alcam yazın çok kızıyorum onlara 😡

Valla aynen öyle gündüz güneş ful içerde. Storları indirsem camı kapatmak zorunda kalcam. Bu seferde havasız kalcaz. Bin pişmanım stor aldığıma eskisinde güneşlik alcam yazın çok kızıyorum onlara 😡
Dimiii story bizim bitek odaya almistim diger odalarda hep guneslikkk varrr alcaktim story sonra dedim kirleniyo ediyo uğrasamamm aldım guneslik iyi ki oyle ettimm 🙄🙄

Dimiii story bizim bitek odaya almistim diger odalarda hep guneslikkk varrr alcaktim story sonra dedim kirleniyo ediyo uğrasamamm aldım guneslik iyi ki oyle ettimm 🙄🙄
Kesinlikle çok kullanışsız sadece görüntü güzel en iyisini yapmışsınn bitanem. Bende gözüme bakıyorum eskisin diye 😂

Back