- 27 Mart 2019
- 29.814
- 108.861
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.841
Ohh iyi.olmus afiyet olsunKizzz yazz geldiii bide herkes tatillerde benim kocamda evde butun gün koşuşturdu beni canı gozleme istemiş illede yap dedi kıramadım yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh iyi.olmus afiyet olsunKizzz yazz geldiii bide herkes tatillerde benim kocamda evde butun gün koşuşturdu beni canı gozleme istemiş illede yap dedi kıramadım yaptım
Buradayız paremHu hu herkes nerde
Ohhh miss afiyet olsun minnoşumDiyetteyim kahvenin yanima leblebi yedim lokum sadece sunum için Eki Görüntüle 2878615
Bem reçel yaptım bugün sen nerelerdeydinBuradayız parem
Teşekkür ederim canımOhhh miss afiyet olsun minnoşum
Ne reçeli canımBem reçel yaptım bugün sen nerelerdeydin
En sevdiğim yaaaa bayılırım çilek ve vişne reçeline diğerlerini pek aramam ellerine sağlıkVişne kuzum
Eki Görüntüle 2878618
Ohh valla ne güzel gözüküyor parecim kolay gelsinVişne kuzum
Eki Görüntüle 2878618
Teşekkür ederim ALLAH yedirmek nasip etsin sağlıkla inşallahEn sevdiğim yaaaa bayılırım çilek ve vişne reçeline diğerlerini pek aramam ellerine sağlık
Yakın olsanizda versem.ama.hepimiz bir yerdeyizOhh valla ne güzel gözüküyor parecim kolay gelsin
Bende gelim bari burayaBuradayız parem
Gel bebeğimBende gelim bari buraya
Bende bayılırım vişne reçeline ayy gerçi reçellerin hepsine bayılırım ama diyettVişne kuzum
Eki Görüntüle 2878618
İnşAllah bitanemTeşekkür ederim ALLAH yedirmek nasip etsin sağlıkla inşallah
Valla ben bu sene evimin ilk kışlıkları ı hazirlayacam kendim tariflerinizi alırım sizlerdenYakın olsanizda versem.ama.hepimiz bir yerdeyiz
Geliiyim tabi yapayalnız dolaşıyorum kk sokaklarında şeytana uyup bdv ye gitcem yoksa ekşın aşeriyorumGel bebeğim
Bir sen bir pare durun yeriniz deGeliiyim tabi yapayalnız dolaşıyorum kk sokaklarında şeytana uyup bdv ye gitcem yoksa ekşın aşeriyorum
Olaydı bi ekşın fena olmazdıBir sen bir pare durun yeriniz de