- 25 Ağustos 2019
- 61.160
- 114.346
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #3.861
Ohh iyi.olmus afiyet olsun
Afiyett ball seker olsunn minnoşşDiyetteyim kahvenin yanima leblebi yedim lokum sadece sunum içinEki Görüntüle 2878615
En sevdigimm...Vişne kuzum
Eki Görüntüle 2878618
Bana kızıyor kendi neler diyorBir sen bir paredurun yeriniz de
Yazdım gel orayaOlaydı bi ekşın fena olmazdı
HeyyyyyyYazdım gel oraya
Minnosum ya cahilce şeyler üzerinde.kot varken sevgilisiyle sevişmiş kızlık bozuldu mu diye soruyor birisi kadın hastalıklarındaHeyyyyyy
Bozuldu diyinMinnosum ya cahilce şeyler üzerinde.kot varken sevgilisiyle sevişmiş kızlık bozuldu mu diye soruyor birisi kadın hastalıklarında
Evetttt hergun aciyolar bunu yaaa vallaha bakkMinnosum ya cahilce şeyler üzerinde.kot varken sevgilisiyle sevişmiş kızlık bozuldu mu diye soruyor birisi kadın hastalıklarında
Dedim ki kota çivi çaksan geçmez bu nasıl soru dedim bana gaddarsin dediBozuldu diyin
Dedim ki kota çivi çaksan geçmez bu nasıl soru dedim bana gaddarsin dedi
Soruları öğrenci çözdü ama yorgunluğunu ben çekiyorum. Canım AYT sınavında görevliydim bugün. Tır çarpmışa döndüm. Sabah 8 de okula bir girdik çıkışımız 2'yi buldu...
Bir çay-kahve yap dinlen bariSoruları öğrenci çözdü ama yorgunluğunu ben çekiyorum. Canım AYT sınavında görevliydim bugün. Tır çarpmışa döndüm. Sabah 8 de okula bir girdik çıkışımız 2'yi buldu...
Çay içiyorum tatlım. Uyudum, uzandım iyi geldi...PCden girdim smilellerim yok...b,ssürü kalp gönderiyorum canım...Bir çay-kahve yap dinlen bari
Yarınki gayfeni benim şerefime içmezsen .........ablaaaa yorumunu görmemişimm ben içtinizmi acaba kahveee
Allah yardımcın olsun ablam valla sizin emekleriniz odenmez vallaSoruları öğrenci çözdü ama yorgunluğunu ben çekiyorum. Canım AYT sınavında görevliydim bugün. Tır çarpmışa döndüm. Sabah 8 de okula bir girdik çıkışımız 2'yi buldu...
Cok teşekkür ederim bitanem. Devlet maaşımızı veriyor öğrencilerimiz de bir dua ederse yeter ...çok zarifsin ama...duygulandım...Allah yardımcın olsun ablam valla sizin emekleriniz odenmez valla
Çay içiyorum tatlım. Uyudum, uzandım iyi geldi...PCden girdim smilellerim yok...b,ssürü kalp gönderiyorum canım...
Maşussunee ablaaaYarınki gayfeni benim şerefime içmezsen .........
Ne demek ablacım çok sagolasin...Cok teşekkür ederim bitanem. Devlet maaşımızı veriyor öğrencilerimiz de bir dua ederse yeter ...çok zarifsin ama...duygulandım...
Sabah olsunMaşussunee ablaaa
Sana fedamm olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?