• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok senin yazdığını bulamadim 🤣 nekşflikşten izlemiştim zaten ama sonunda çok üzüldüm kaynım bize 2 gün diye gelip 3 ay kalmış gibi bi histi🤣🤣🤣

Kaynanadır o iyi bak 🤭🤭 Neyse vardı önceden demek ki bitti anlaşması ben ilk defa çoklu kişilik bozukluğunu o dizide gördüm 🤣

Hareketlerde kısıtlanma var mı peki?

Hangi hareket bacım o 🤔 Benim mi onların mı 🤭 Zira onlar hareketliler. Bende yürürken filan sıkıntı yok ama oturup, kalkarken bebeler kemiklendi ya karnım töbe estağfurullah yampiri yumpiri bişey oluyor kemikleride canımı yakıyor.

Hangi hareket bacım o 🤔 Benim mi onların mı 🤭 Zira onlar hareketliler. Bende yürürken filan sıkıntı yok ama oturup, kalkarken bebeler kemiklendi ya karnım töbe estağfurullah yampiri yumpiri bişey oluyor kemikleride canımı yakıyor.
Senin hareketlerden bahsediyorum. Ağırlıkla mi alakalı acaba ben yattığım yerden kalkarken kendimi karaya vurmuş balina gini hissediyorum öyle bi çırpınış 🤣

Evet herkeste bir telaş var haftasonu ya bide herkesin eşi çocuğu tatil derken kayboldu millet
Kizzz yazz geldiii bide herkes tatillerde benim kocamda evde butun gün koşuşturdu beni 🤣🤣🤣 canı gozleme istemiş illede yap dedi kıramadım yaptım🤤🤤

Son düzenleme:
Back