- 25 Ağustos 2019
- 61.157
- 114.332
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.821
Kız aslında daha cok belli eder canim oyuzden sordumm neseki saglıklı dogsunlar inşaallahhBenimkilerin ikisi de kız canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız aslında daha cok belli eder canim oyuzden sordumm neseki saglıklı dogsunlar inşaallahhBenimkilerin ikisi de kız canım
Benimki 32.haftadan sonra bir şeye benzemeye başladıBenim 25 haftalıkken çıkmamıştı göbeğim yeni yeni gelişiyordu kaçıncı hafta da başlıyor belirginleşmeye tam olarak
Bebeğimin olması için zayıflamam gerek canım herşeyden önceAmaamn yemee
Bende oyle yapıyorum duzenli yiyorum hayırlısı olsunnn hakkımızdaaBebeğimin olması için zayıflamam gerek canım herşeyden önce
Bilmiyorum bende sıkıntı var galiba karnıma fincan koymaya çalışsam devirir kendimi yakarım üstünde çekirdek bile durmuyorKız aslında daha cok belli eder canim oyuzden sordumm neseki saglıklı dogsunlar inşaallahh
Demekkii assagilara duruyo dik durmuyor kuzum ondandırrBilmiyorum bende sıkıntı var galiba karnıma fincan koymaya çalışsam devirir kendimi yakarım üstünde çekirdek bile durmuyor
Yok senin yazdığını bulamadim nekşflikşten izlemiştim zaten ama sonunda çok üzüldüm kaynım bize 2 gün diye gelip 3 ay kalmış gibi bi histi
Bilmiyorum bende sıkıntı var galiba karnıma fincan koymaya çalışsam devirir kendimi yakarım üstünde çekirdek bile durmuyor
Hareketlerde kısıtlanma var mı peki?
Sen nerdeisn hele öbür topiktemiHu hu herkes nerde
Yok canım bugün işlerim vardı yeni bitti ara ara baktım diğer tarafta kimse yokSen nerdeisn hele öbür topiktemi
Buaralar hickimse yok zatennn kacgundur herkese bi suskunluk geldiYok canım bugün işlerim vardı yeni bitti ara ara baktım diğer tarafta kimse yok
Evet herkeste bir telaş var haftasonu ya bide herkesin eşi çocuğu tatil derken kayboldu milletBuaralar hickimse yok zatennn kacgundur herkese bi suskunluk geldi
Buaralar hickimse yok zatennn kacgundur herkese bi suskunluk geldi
Senin hareketlerden bahsediyorum. Ağırlıkla mi alakalı acaba ben yattığım yerden kalkarken kendimi karaya vurmuş balina gini hissediyorum öyle bi çırpınışHangi hareket bacım o Benim mi onların mı Zira onlar hareketliler. Bende yürürken filan sıkıntı yok ama oturup, kalkarken bebeler kemiklendi ya karnım töbe estağfurullah yampiri yumpiri bişey oluyor kemikleride canımı yakıyor.
Kizzz yazz geldiii bide herkes tatillerde benim kocamda evde butun gün koşuşturdu beni canı gozleme istemiş illede yap dedi kıramadım yaptımEvet herkeste bir telaş var haftasonu ya bide herkesin eşi çocuğu tatil derken kayboldu millet
Vallahaa ben ayran ictimm cok ii geldi tavsiye ederimmSıcaktan kahve içmiyorlardır konuyu buzlu ayran, limonata olarak güncellesek mi
Senin hareketlerden bahsediyorum. Ağırlıkla mi alakalı acaba ben yattığım yerden kalkarken kendimi karaya vurmuş balina gini hissediyorum öyle bi çırpınış
Hamilelik öyle sosyal medyadaki gibi gezeyim istediğimi yiyeyim içeyim değil malesef bize kimse demedi bari kızlar hazırlıklı olsunKorkutma kızların gözünü Balina gibi filan