- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.801
Aynen doyamadım ama yemeyecem heç bişey bek zorlaya zorlaya yedim valla 2kabağıVuuuu doyamadınkii ondannn olmadımı güzeellll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen doyamadım ama yemeyecem heç bişey bek zorlaya zorlaya yedim valla 2kabağıVuuuu doyamadınkii ondannn olmadımı güzeellll
Insaallahh o zaman ben atacemm sen izlicen beni
Ahh be yaaa onla doyulurmuu kalkk cikolata ye biraz canlanAynen doyamadım ama yemeyecem heç bişey bek zorlaya zorlaya yedim valla 2kabağı
Mystic pop-up barValla siyaset felan içerikli olmasında ne olursa izlerim korku dram vs. Herşeye açığım yeterki akıcı ve güzel olsun
Yaaaa canim benimm allahim biliyo insaallahh gelecek ogundeYaaa inşallah Allahım göstersin bana en kısa zamanda o göbeği
Mystic pop-up bar
Mi-Ok Yun maşallah kaburgam batmasa hamileyim diyemem seninkiler kendini gösteriyor ne güzelgenegeldii o göbüşşş
Kill me heal me mi dedin bulamadimBenim dediğim dizideki kadın o dizide de oynuyor Kendi çirkin bahtı güzel kadının ya
Hemde çok duygusaalımdır izliyecem bakayımkill me heal me izle Aşırı gülmüştüm ben onda. Psikolojik aslında ama komedi daha ağır basıyor sanki. Tabi sonlarda musluklar açılabilir benim gibi duygusalsan
No no no yemem zaten almadım aldırmadım yok evde çikolataAhh be yaaa onla doyulurmuu kalkk cikolata ye biraz canlan
Bunuda ondan sonra izleyecemmmMystic pop-up bar
Mi-Ok Yun maşallah kaburgam batmasa hamileyim diyemem seninkiler kendini gösteriyor ne güzel
Bayiliyorum böyle hamile insanlara yaaa hoşuma gidiyo o resiimmMi-Ok Yun maşallah kaburgam batmasa hamileyim diyemem seninkiler kendini gösteriyor ne güzel
Amaamn yemeeHemde çok duygusaalımdır izliyecem bakayım
No no no yemem zaten almadım aldırmadım yok evde çikolata
Bunuda ondan sonra izleyecemmm
Hareketlerde kısıtlanma var mı peki?Çıkıntı yapmaya başladılar Dediler bu anamız 5 sene hayalini kurdu 34 yaşında bir daha olmaz azcık hamilelik yüzü gösterem demişler herhal
Kill me heal me mi dedin bulamadim
Ben de çok seviyorum diye Rabbim bana küçücük gobekle doğuma gitmeyi nasip edecek hiç mi karnı büyümez insanın yaBayiliyorum böyle hamile insanlara yaaa hoşuma gidiyo o resiimm
Vallahamii buyumedimi okadar kizzz seninle kizmi erkekmiiBen de çok seviyorum diye Rabbim bana küçücük gobekle doğuma gitmeyi nasip edecek hiç mi karnı büyümez insanın ya
Yok senin yazdığını bulamadim nekşflikşten izlemiştim zaten ama sonunda çok üzüldüm kaynım bize 2 gün diye gelip 3 ay kalmış gibi bi histiHemen gittin netflişke baktın dimi orda olmayabilir
Benimkilerin ikisi de kız canımVallahamii buyumedimi okadar kizzz seninle kizmi erkekmii