- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.221
Cevapladım gitti .Aman Allahım yine mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevapladım gitti .Aman Allahım yine mi
Değişikk bir kediBizimki ete bir kere vuruyo etten korkuyo havalara uçuyor manyak
Çok üzüldüm canım insanın kedisi bebeği gibi oluyor çok alışıyorsun çok zor bir durum benimde kedim 12 sene benle büyük oldu diyebilirim daha sonra öldü canımdan parça gitti gibi oldum çok zor
Kız bide biraz keltoş oldu Mahmut hoca gibi mevsim değişikliğinden tüy döküyor bu aralar evde onu çok ciddiye alıyoruz tipi çok ciddi oldu manyağınDeğişikk bir kedi
Öyle yapma canım belki şuan sahip arayan yavrular vardır senin onu sahiplenmeni bekleyenOnu kuşum da yaşamıştım 13 sene bizimle yaşadı konuşuyordu muhabbet kuşu. Resmen 1 yıl yas tuttum. Hala eve kuş aldırmam sanki ihanet edeceğim ona gibi Çocuklarım ilerde isterse anca o zaman sanırım tekrar olur.
Minnoşa söyleyelim basa sabitlesin bari yazık kız da bıkmıştır söylemektenDün BlueBerry4268 çok kez nereli olduğunu söyledi ondan yine mi dedim Sen kaçırdın
Yaaa dilini yediğim maşallahBenimkinin de var öyle dili dışarda fotosu
Eki Görüntüle 2877136
Kız bu çok güzelBenimki bana ilk geldiğinde otobüsteki yanınızda oturup ekrana bakan teyzeler gibiydi Canım benim çok özledim kara kuzumu
Eki Görüntüle 2877137
Bebislerin babası zenci sanırımBenim kedim olmasada yeğenlerimin canlarıyla idare ediyorum şunlara bakın
Ben de çatalcada yaşıyorum memleketlerden çok da uzaklasmamisizAslen konya ama aksarayda yasıyorum
Babaların babası Sonu oldu zaten kısırlaştı garibimBebislerin babası zenci sanırım
Valla çok yakışıklıymış bekar olsamBabaların babası Sonu oldu zaten kısırlaştı garibim
Eki Görüntüle 2877142
Çatalca nerdeydi benim kafa durduBen de çatalcada yaşıyorum memleketlerden çok da uzaklasmamisiz
Ayy o nasıl olacakMinnoş gelemedim bugün Nosking düşünce gücüyle doğuracak onunla uğraşıyoruz
Afiyet olsun
Anam kedim maviş kızı tavlayamadı evin içinde bağıra bağıra miyavlıyor Mi-Ok Yun