• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzüldüm canım insanın kedisi bebeği gibi oluyor çok alışıyorsun çok zor bir durum benimde kedim 12 sene benle büyük oldu diyebilirim daha sonra öldü canımdan parça gitti gibi oldum çok zor

Onu kuşum da yaşamıştım 13 sene bizimle yaşadı konuşuyordu muhabbet kuşu. Resmen 1 yıl yas tuttum. Hala eve kuş aldırmam sanki ihanet edeceğim ona gibi 😢 Çocuklarım ilerde isterse anca o zaman sanırım tekrar olur.

Onu kuşum da yaşamıştım 13 sene bizimle yaşadı konuşuyordu muhabbet kuşu. Resmen 1 yıl yas tuttum. Hala eve kuş aldırmam sanki ihanet edeceğim ona gibi 😢 Çocuklarım ilerde isterse anca o zaman sanırım tekrar olur.
Öyle yapma canım belki şuan sahip arayan yavrular vardır senin onu sahiplenmeni bekleyen 😊

Benim kedim olmasada yeğenlerimin canlarıyla idare ediyorum şunlara bakın 😍

Eklentiler

• IMG-20210414-WA0001.jpg
    IMG-20210414-WA0001.jpg
    169,9 KB · Görüntüleme: 20
Dün BlueBerry4268 BlueBerry4268 çok kez nereli olduğunu söyledi ondan yine mi dedim 🤣 Sen kaçırdın 🤭🤭
Minnoşa söyleyelim basa sabitlesin bari yazık kız da bıkmıştır söylemekten 🤣
Benimkinin de var öyle dili dışarda fotosu😁
Eki Görüntüle 2877136
Yaaa dilini yediğim maşallah 😍
Benimki bana ilk geldiğinde otobüsteki yanınızda oturup ekrana bakan teyzeler gibiydi 🤣🤣 Canım benim çok özledim kara kuzumu 😢

Eki Görüntüle 2877137
Kız bu çok güzel 😍

Back