- 25 Ağustos 2019
- 61.144
- 114.252
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.621
Mcz09 canım nasılsın herşey yolunda inşaallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa abla sen ne muhteşem birinsansınnn isminizi alabilirmiyim ona göre hitap etmek istiyorumKırmızı balık gööölde kıvrıla kıvrıla yüzüyor
Meryem canım... estağfurullah Elçinimyaaa abla sen ne muhteşem birinsansınnn isminizi alabilirmiyim ona göre hitap etmek istiyorum
bende diyorum bu resimdeki kim kim attı kahveyii allahtan isminden biliyorum hahahaBen yine kahvemle geldim Ve bir sorum var. Uzun mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz diyelim. Yılda iki ya da üç kez anca geliyor yanınıza. Geldiğinde de arkadaşını getiriyor. Arkadaşı sap tek başına ama sizin de tanıdığınız biri. Zaten yılda 3 kez görüşebiliyorken cafede 3 kişi buluşup oturmak her yere 3 kişi gitmek mantıklı mı sizce?
çok güzel bir isminizz varr Meryem ablacıımmmMeryem canım... estağfurullah Elçinim
Hiç mantıklı değil.Ben yine kahvemle geldim Ve bir sorum var. Uzun mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz diyelim. Yılda iki ya da üç kez anca geliyor yanınıza. Geldiğinde de arkadaşını getiriyor. Arkadaşı sap tek başına ama sizin de tanıdığınız biri. Zaten yılda 3 kez görüşebiliyorken cafede 3 kişi buluşup oturmak her yere 3 kişi gitmek mantıklı mı sizce?
Sen de çok zarif bir kardeşsinçok güzel bir isminizz varr Meryem ablacıımmm
Bana dedin dimiSen de çok zarif bir kardeşsin
sende çok mükemmel bi ablasınnSen de çok zarif bir kardeşsin
Bence de ablacım bi arkadaşımın paylaşımını gördüm bugün 3 kişi fotoğraf atıp "bol kavuşmalı" yazmış bi de Dedim artık devir mi değişti ne oldu Bu arada ismin eğer Allah nasip ederse kızımın ismi olacak çok severim Meryem isminiHiç mantıklı değil.
Bi değişiklik yapayım dedim bebeğim insanları anlayamıyorum en sonunda hiç arkadaşım kalmıycak çok soğuyorum bu haraketlerinden insanların Anlattığım olay arkadaşımın ilişkisiydi bi bana garip gelmemiş demek kibende diyorum bu resimdeki kim kim attı kahveyii allahtan isminden biliyorum hahaha
mantıksızzzzzz
Sağol canım iyiyim sen nasılsın?Mcz09 canım nasılsın herşey yolunda inşaallahh
Kırmızıbalık yatakta bir sağa bir sola dönüyorKırmızı balık gööölde kıvrıla kıvrıla yüzüyor
Onuda mantıklı hareket ettin güzelll buraya yazıp sorman kahve koyuBence de ablacım bi arkadaşımın paylaşımını gördüm bugün 3 kişi fotoğraf atıp "bol kavuşmalı" yazmış bi de Dedim artık devir mi değişti ne oldu Bu arada ismin eğer Allah nasip ederse kızımın ismi olacak çok severim Meryem ismini
Bi değişiklik yapayım dedim bebeğim insanları anlayamıyorum en sonunda hiç arkadaşım kalmıycak çok soğuyorum bu haraketlerinden insanların Anlattığım olay arkadaşımın ilişkisiydi bi bana garip gelmemiş demek ki
iyiym bendee bebiş dolanıyomu karnındaaaSağol canım iyiyim sen nasılsın?
Ben cildirirdim herhalde oyle birsey olsaBen yine kahvemle geldim Ve bir sorum var. Uzun mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz diyelim. Yılda iki ya da üç kez anca geliyor yanınıza. Geldiğinde de arkadaşını getiriyor. Arkadaşı sap tek başına ama sizin de tanıdığınız biri. Zaten yılda 3 kez görüşebiliyorken cafede 3 kişi buluşup oturmak her yere 3 kişi gitmek mantıklı mı sizce?
Ara ara bir şeyler oluyor ama anlam veremiyorum bazen hiç bir şey olmuyor.iyiym bendee bebiş dolanıyomu karnındaaa
olsunnn saatte kaç sefer dönüyordu biyerde okuyordumm hep dönüyormuşş :)oyyyşşşş sağlıcakla kucağına nasip etsin allahımm inşaallahhhhAra ara bir şeyler oluyor ama anlam veremiyorum bazen hiç bir şey olmuyor.