• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olsunnn saatte kaç sefer dönüyordu biyerde okuyordumm hep dönüyormuşş :)oyyyşşşş sağlıcakla kucağına nasip etsin allahımm inşaallahhhh :emir_bebek: :emir_bebek: :anneadayı::anneadayı:
Hareketleri 24.haftada saymak gerekiyor diye okumuştum bende. Amin inşallah canım darısı sana ve bekleyen herkese olsun

Onuda mantıklı hareket ettin güzelll :KK36: buraya yazıp sorman kahve koyu :KK70:
Dedim kahvenin yanına muhabbet de getireyim 😂😂
Ben cildirirdim herhalde oyle birsey olsa😂
Bi de ben tanıştırdım bunları kız neden yürütüyo ilişkiyi anlamıyorum erkek bitsin diye uğraşıyo gibi çünkü. Bi de kız hemşire çalışıyo. oğlanın daha mesleği bile yok ben o işi yapmam ben buna karşıyım diye gezip baba parası yiyo ama beni ve eşimi beğenmez bi de bunlar 😂😂

Aşırı haraketliydi ki sorma 😂 Eşim vardiyalı çalışıyo şimdi gecede. İşe giderken anneme bırakıyo tek kalmamı istemiyo dün gece bıraktı sabah geldim yemek yaptım balkon yıkadım yemek yedik şimdi yine işe giderken anneme bırakıcak böyle bi döngü 😂😂 Sen naptın

Aşırı haraketliydi ki sorma 😂 Eşim vardiyalı çalışıyo şimdi gecede. İşe giderken anneme bırakıyo tek kalmamı istemiyo dün gece bıraktı sabah geldim yemek yaptım balkon yıkadım yemek yedik şimdi yine işe giderken anneme bırakıcak böyle bi döngü 😂😂 Sen naptın
aaaa ne güzell işte bide gececiyken annene kalıyosun ama yakınındasın tabiii
benimde eşim 3 vardiyalı çalışıyor geçen hafta gececiydi buhafta akşam 4 gece 12 ye kadar çalışıyor
buarada sen çocuk gelişimmi okudun :KK57:

aaaa ne güzell işte bide gececiyken annene kalıyosun ama yakınındasın tabiii
benimde eşim 3 vardiyalı çalışıyor geçen hafta gececiydi buhafta akşam 4 gece 12 ye kadar çalışıyor
buarada sen çocuk gelişimmi okudun :KK57:
Aa aynı bizim de öyle vardiya 4-12ydi geceye geçti şimdi 😂 Çocuk gelişimi okumaya devam ediyorum son yılım ❤️

bende öyle açıktan bitirdimm bide temmuzda son 2 dersim kalldıı :KK36:
eşin ne iş yapıyorkii fabrikadamı çalışıyorr normalde orda oluyo böyle vardiyalar
Yok bebeğim elektrik üretim sektöründe teknisyen. Santralde sürekli biri olmak zorunda acil müdahale için o yüzde 7-24 mesai var

Back