- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.361
Değil canım 9 martta hamile olduğumu mucize bir şekilde öğrendim diye o 9.Yok kız unutmadımsohbet çok koyuydu yeni havadisler almıştım akrabalara gıcık olmakla meşguldüm annem anlatıyodu ben onları dinliyip gıcık oluyodum o yüzden yani
Mcz09 canım ismindeki 9 aydının 09u değildir dimii şimdi farkettim de
Valla biz gorusuyorduk ayni yakın sehirdekiler. Bir grubumuz vardi.kim görüştüyse çıksın
yatıyosan sıkılmaaa ses ver buralaraaaBen yatıyorum öylene yapıyorsun nasılsın canım
alla alla aslında sevmeyen yokturr ilkkezde duyuyorum kız sendendee niye sevemiyosun bence güzel yapamıyosun yapsan içersinnBi onu içiyorumvalla kahve içenlere bir özeniyorum turk kahvesi nescafe alıp bir keyif yapıyorsunuz özeniyorum ama hic sevmiyorum denedim beceremedim
Ya tam dedikodu da değil çok saçma insanlar var ya hepsi de çevremde arkadaş beni bulmuşlarvuuu bayılırım dedikodularaaa
Aa pardon kuzucum yaDeğil canım 9 martta hamile olduğumu mucize bir şekilde öğrendim diye o 9.
Önce krmzblktım ben
beniiide mallarr bulurr zatennnYa tam dedikodu da değil çok saçma insanlar var ya hepsi de çevremde arkadaş beni bulmuşlar
Aa pardon kuzucum ya
Kokusuna tahammül edemiyorum, iyyy diye diye içiyorum keske içebilsem varya bak kahve içiyorum diye her gordugume nispet yapicamyatıyosan sıkılmaaa ses ver buralaraaaiyiyim bende çok şükür evi temizledimm yoruldum
alla alla aslında sevmeyen yokturr ilkkezde duyuyorum kız sendendee niye sevemiyosun bence güzel yapamıyosun yapsan içersinn
enteresan aslındaa kahve iyiydirr hattaa baş ağrına bile birebirr yaniiKokusuna tahammül edemiyorum, iyyy diye diye içiyorum keske içebilsem varya bak kahve içiyorum diye her gordugume nispet yapicam
aaaa iyimişş ne güzell :)Valla biz gorusuyorduk ayni yakın sehirdekiler. Bir grubumuz vardi.
Biz iki kisi ikimizde balayindayken gorusmustukaaaa iyimişş ne güzell :)
çokk iyi sonra napıyosunuz görüşüyonuzmu halaBiz iki kisi ikimizde balayindayken gorusmustuk
En sevdiğim aktivitedir temizlikyatıyosan sıkılmaaa ses ver buralaraaaiyiyim bende çok şükür evi temizledimm yoruldum
alla alla aslında sevmeyen yokturr ilkkezde duyuyorum kız sendendee niye sevemiyosun bence güzel yapamıyosun yapsan içersinn
Önemli değil senin 9 aydın mı yoksaYa tam dedikodu da değil çok saçma insanlar var ya hepsi de çevremde arkadaş beni bulmuşlar
Aa pardon kuzucum ya
aaa baya kanka oldunuz iyimiş :)5 sene öncesine kadar gorusuyorduk en son aradığım 2 seferde soguk konustu bi daha aramadim o yüzden. Genellikle telle görüşüyorduk şehirlerimiz ayrıydı. 3 4 kere yuz yuze görüştük eslerle biz onlarda kaldık
Kismet canım ins gorusursunuz ama gerçekten çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor burda
Tabi canım baya kankaydik surekli gun icinde konuşurduk ilk yillar 8 sene falan görüştükaaa baya kanka oldunuz iyimiş :)
Sonra ne oldu pekiKismet canım ins gorusursunuz ama gerçekten çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor burda
Tabi canım baya kankaydik surekli gun icinde konuşurduk ilk yillar 8 sene falan görüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?