- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.381
Çok şükür iyiyim kuzucum bugün biraz belim ağrıyo diye açtım umut bayraklarınısev9 nasılsın canım
Evet kuzucum dedim belki aynı şehirdeyizdir. Bak ben sana ne dicem belki batıl gelecek ama bebeğini kaybeden ya da sıkıntısı olan annelere bizim burda bi muska yazıyolar muska dediysem dua yani sübyan muskası deniyo tıbbi her önlemini almışken bunu da mı denesen sonuçta kötü bişey değil üzerinde dua taşımakÖnemli değil senin 9 aydın mı yoksa
Annesi hastanede hasta, kız sevgili peşinde bir iki geçmiş olsun durumu nasıl diye yazdım sonra ev taşıdım bunun da sevgili bulup (yeni bulup) gezdiğini görünce annesi iyi heralde dedim yazmadım mesaj atmış bana "hayırdır canım yazmaz oldunn" sen kimsin acabaabeniiide mallarr bulurr zatennn
HarikaBende burda çok güzel yürekli insanlarla tanıştım. Bir kaçının numarasını aldım hatta biri en yakın dostum,kaderdaşım oldu. Hatta onuda etiketlim kahvesever biri canım arkadaşımNunuco ❤
Iyiyi canim kahvemi 2 arada derede ictim de akla geldi girdm ama vaaktm yoktu sarma sariyodum ciktim . Asi oldm biraz kolum agriyor baska sknti yok sukur sen nasilsin
Sağol canım o muskayı yaptırdım taşıyorum.Çok şükür iyiyim kuzucum bugün biraz belim ağrıyo diye açtım umut bayraklarınısen nasılsınn
Evet kuzucum dedim belki aynı şehirdeyizdir. Bak ben sana ne dicem belki batıl gelecek ama bebeğini kaybeden ya da sıkıntısı olan annelere bizim burda bi muska yazıyolar muska dediysem dua yani sübyan muskası deniyo tıbbi her önlemini almışken bunu da mı denesen sonuçta kötü bişey değil üzerinde dua taşımak
Annesi hastanede hasta, kız sevgili peşinde bir iki geçmiş olsun durumu nasıl diye yazdım sonra ev taşıdım bunun da sevgili bulup (yeni bulup) gezdiğini görünce annesi iyi heralde dedim yazmadım mesaj atmış bana "hayırdır canım yazmaz oldunn" sen kimsin acabaa
hhahahahaah boşluğa düştü heralde sana yazdııÇok şükür iyiyim kuzucum bugün biraz belim ağrıyo diye açtım umut bayraklarınısen nasılsınn
Evet kuzucum dedim belki aynı şehirdeyizdir. Bak ben sana ne dicem belki batıl gelecek ama bebeğini kaybeden ya da sıkıntısı olan annelere bizim burda bi muska yazıyolar muska dediysem dua yani sübyan muskası deniyo tıbbi her önlemini almışken bunu da mı denesen sonuçta kötü bişey değil üzerinde dua taşımak
Annesi hastanede hasta, kız sevgili peşinde bir iki geçmiş olsun durumu nasıl diye yazdım sonra ev taşıdım bunun da sevgili bulup (yeni bulup) gezdiğini görünce annesi iyi heralde dedim yazmadım mesaj atmış bana "hayırdır canım yazmaz oldunn" sen kimsin acabaa
ben anlamıştım ama bunu dedim kesin boşandığı için böyle yaptıııı sen de kocasıyle konuşursun diye heralde korktuu baktı bu boşandıı kocamı alır elimden dedii kesin öyledirr işinde oyduu yanii işin yok alcan adamla konuşcanBen bosandigim zaman aradim 2 sefer çok soğuk geldi sesi bi daha aramadim oda aramadi son yillar seyrek gorusuyorduk hayat telaşına düştük hepimiz
Efelerdeyim canım merkezdesev9 Aydının neresindesin ? Orda değilim ama yakınım muğlada oturuyorum bende
Yok sevgilisi anlatacak muhtemelen çok umrumda sanıyohhahahahaah boşluğa düştü heralde sana yazdıı
hahaha kesinnEfelerdeyim canım merkezde
Yok sevgilisi anlatacak muhtemelen çok umrumda sanıyo
Orda yengem oturuyorinşaallahh burda çerkezköyde oturan arkadaşım bana denk gelirrr
Hım bir kaç defa geldik oraya hastane için. Kadın Doğum hastanesine ve üniversite hastanesine.Efelerdeyim canım merkezde
Yok sevgilisi anlatacak muhtemelen çok umrumda sanıyo
hahaha bulundu veliköy uzak bana yaaOrda yengem oturuyorveliköyde
inşaallahh burda çerkezköyde oturan arkadaşım bana denk gelirrr
kimle görüşücem kız yengesiyle benim birşey ifade etmezkii burdan biri olsa iyi olur du :) minnoşun arkadaşı var burdaOnunla mi görüşten samimiyseniz cok mantıklı bence
kimle görüşücem kız yengesiyle benim birşey ifade etmezkii burdan biri olsa iyi olur du :) minnoşun arkadaşı var burdagelecek düğününeee Minnosprenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?