- 18 Kasım 2020
- 20.553
- 49.619
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.341
çok şükür canım ne zaman bitecek acaba alacaklarım diyorumOoo superr ceyizler tamamlaniyo yavas yavas
Ahh minnosum evlenince daha iyi anlicaksin ne kadar eksik oldugunu ben mesela cogunu alamadim bide uzaktaydim neyin ne eksik okdugunu hic kavrayamadim evlendim ivir zivir seyler sepetler fln derken 800 lirayla ciktim avmdençok şükür canım ne zaman bitecek acaba alacaklarım diyorum
bu erkekleride anlamam ama eskidiyse benimki at yenisini alalım der bay eşya konusunda biraz fikri iyiAhh minnosum evlenince daha iyi anlicaksin ne kadar eksik oldugunu ben mesela cogunu alamadim bide uzaktaydim neyin ne eksik okdugunu hic kavrayamadim evlendim ivir zivir seyler sepetler fln derken 800 lirayla ciktim avmdenamaa şu kirli sepeti fln kirilmasini bekliyorum kirildimi alicam onlardan yojsa baska turlu ikna edemem evde var der ne gerek var der
Hahahah dedim oyle mantikli seyler iste benden diyo adamı batırcammbu erkekleride anlamam ama eskidiyse benimki at yenisini alalım der bay eşya konusunda biraz fikri iyiherkes yle diyor ya iğneden ipniğe düşündüm daha da eksik çıkar vay halime
ahahahHahahah dedim oyle mantikli seyler iste benden diyo adamı batırcamm
Olsun tedbir amaclı devam et canımKanama yok ama ilaçlara aynen devam.
Canim birseyler unutuluyor elbet yada yetersiz geliyor 1 tane daha alayim diyorsunbu erkekleride anlamam ama eskidiyse benimki at yenisini alalım der bay eşya konusunda biraz fikri iyiherkes yle diyor ya iğneden ipniğe düşündüm daha da eksik çıkar vay halime
Unuttuğum vardır mutlaka yada daha fazla ihtiyaç duyabileceği birşeylernCanim birseyler unutuluyor elbet yada yetersiz geliyor 1 tane daha alayim diyorsun
ablacımm çok güzell bi manzaraaEki Görüntüle 2874653
Kahveler hazır
Sevgiler selamlar arkadaşlarıma
Allah kimseyi kahvesiz bırakmasın.
tühhhhh niye atmadınız unuttun burayı o zamanAyy sabah kahvemi annemle içmiştim ama fotoğrafı atlamışım bebeğimburdayım ama geldiim
hahahahaha şanslısın benim canım çekmezz aslındaKizlar siz kahve içerken bende kola resmi aticam
kim görüştüyse çıksınKizlar kk dan yuz yuze görüştüğünuz kişi oldu mu
Yok kız unutmadımtühhhhh niye atmadınız unuttun burayı o zaman
Bi onu içiyorumhahahahaha şanslısın benim canım çekmezz aslında
vuuu bayılırım dedikodularaaaYok kız unutmadımsohbet çok koyuydu yeni havadisler almıştım akrabalara gıcık olmakla meşguldüm annem anlatıyodu ben onları dinliyip gıcık oluyodum o yüzden yani
Mcz09 canım ismindeki 9 aydının 09u değildir dimii şimdi farkettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?