• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok kız unutmadım 😂 sohbet çok koyuydu yeni havadisler almıştım akrabalara gıcık olmakla meşguldüm annem anlatıyodu ben onları dinliyip gıcık oluyodum o yüzden yani 😂😂

Mcz09 Mcz09 canım ismindeki 9 aydının 09u değildir dimii 🤔 şimdi farkettim de 😂
Değil canım 9 martta hamile olduğumu mucize bir şekilde öğrendim diye o 9.
Önce krmzblktım ben😁

Ben yatıyorum öyle 🥴 ne yapıyorsun nasılsın canım
yatıyosan sıkılmaaa ses ver buralaraaa :rolleyes: iyiyim bende çok şükür evi temizledimm yoruldum

Bi onu içiyorum 😂 valla kahve içenlere bir özeniyorum turk kahvesi nescafe alıp bir keyif yapıyorsunuz özeniyorum ama hic sevmiyorum denedim beceremedim😂
alla alla aslında sevmeyen yokturr ilkkezde duyuyorum kız sendendee niye sevemiyosun bence güzel yapamıyosun yapsan içersinn :D

yatıyosan sıkılmaaa ses ver buralaraaa :rolleyes: iyiyim bende çok şükür evi temizledimm yoruldum

alla alla aslında sevmeyen yokturr ilkkezde duyuyorum kız sendendee niye sevemiyosun bence güzel yapamıyosun yapsan içersinn :KK70:
Kokusuna tahammül edemiyorum, iyyy diye diye içiyorum keske içebilsem varya bak kahve içiyorum diye her gordugume nispet yapicam 😂

5 sene öncesine kadar gorusuyorduk en son aradığım 2 seferde soguk konustu bi daha aramadim o yüzden. Genellikle telle görüşüyorduk şehirlerimiz ayrıydı. 3 4 kere yuz yuze görüştük eslerle biz onlarda kaldık

alla alla aslında sevmeyen yokturr ilkkezde duyuyorum kız sendendee niye sevemiyosun bence güzel yapamıyosun yapsan içersinn :KK70:
En sevdiğim aktivitedir temizlik 😁 ellerine sağlık.

Ben bosandigim zaman aradim 2 sefer çok soğuk geldi sesi bi daha aramadim oda aramadi son yillar seyrek gorusuyorduk hayat telaşına düştük hepimiz

Back