- 25 Ağustos 2019
- 61.142
- 114.237
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.401
keşkee olsa var biri benim yarımsaatlik yolda oturuyoda çok samimi değiliz pekay ne bileyim sandim ki burda konuştuklarımızdan biri orda oturuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşkee olsa var biri benim yarımsaatlik yolda oturuyoda çok samimi değiliz pekay ne bileyim sandim ki burda konuştuklarımızdan biri orda oturuyor
Yani canim belki samimi olursunuz biz samimi olursak biz görüşürüz dert etme tatlimkeşkee olsa var biri benim yarımsaatlik yolda oturuyoda çok samimi değiliz pek
kızz dedin ya çerkezköyde arkadaşım evlencek gelcemm diye naaa benmi yanlış anladımmmmJou kim kız benim arkadaşım düğünüme gelecek anlamadım
Heee tamam evetkızz dedin ya çerkezköyde arkadaşım evlencek gelcemm diye naaa benmi yanlış anladımmmm
Bende senin yengen degilmiydi diycem hatlar iyice karışacakJou kim kız benim arkadaşım düğünüme gelecek anlamadım
hahaah nerde oturuyon kızYani canim belki samimi olursunuz biz samimi olursak biz görüşürüz dert etme tatlim
AhahahahBende senin yengen degilmiydi diycem hatlar iyice karışacak
Evet canım 6 senedir ayriyimSimurgp boşandı mı canım
Buyukcekmecehahaah nerde oturuyon kız
hee doğru konuşmuştuk senle bunu şimdi hatırladım :) hayırlısı yaaa bazen eşim böyle şeylere karşı kk de konuşanlarla çok şey etme dediBuyukcekmece
Anladım canımEvet canım 6 senedir ayriyim
Anladım canım
Afiyet olsun canım benimEki Görüntüle 2874923 bugün kendime bir güzellik yapıp 5 dk ayakta durarak kahve yaptım.
kızz hele maşallahh sana ya hem işe gidiyon geliyon bide çıkıyorsun yürüyüşşBende yürüyüş yaptım eve geçiyorum