aminnn insallah insallahİnsallah rabbim kısa zamanda hayırlı saglikli bir bebis nasip etsin ..
Siİnşallah allah hepimize evlat nasip etsin
aminnn cnmm aminn cokca amin kalbimden dana dua ettim insallah anne olursun tez zamandaİnşallah allah hepimize evlat nasip etsin
Allah razi olsunaminnn cnmm aminn cokca amin kalbimden dana dua ettim insallah anne olursun tez zamanda
ben 6 cnmSizler kac yıllk evlisiniz ?
İnşallah çok teşekkür ederimaminnn cnmm aminn cokca amin kalbimden dana dua ettim insallah anne olursun tez zamanda
Benim 18 ay olduben 6 cnm
Masallahben 6 cnm
Benim de 19 ayBenim 18 ay oldu
aynenMasallah
Aglamayın rabbimin vardr bir bildigi dua edin hayirlusini isteyin her zamnİnşallah çok teşekkür ederimhergün ağlamaktan gözlerim kurudu
sikmayin kendinizi birinizin 18 ay olmus birinizin 19 ay daha ya 6 sene olsa veren allah alan allah isyana dusmeyin gecen hastanede bi kiz gordum 17 yasinda sagir dilsiz kalbi delik 7 sene snra dogmus neden sizce allahtan bayirlisini isteyin ve isyan etmedn isteyinBenim 18 ay oldu
Evet inanın öyle yapıyorum. Ama cevre baskısı insanların sivri dili. Sanki kısırmışım gibi imalı konuşmaları. Of of...Aglamayın rabbimin vardr bir bildigi dua edin hayirlusini isteyin her zamn
Çok haklısınız. Hep hayırlısını istiyorum rabbimden. Olma zamanı var diyorum Rabbim en iyisini bilir diyorum. Ama üzülmekten de alıkoyamıyorum kendimi herkes gibi...sikmayin kendinizi birinizin 18 ay olmus birinizin 19 ay daha ya 6 sene olsa veren allah alan allah isyana dusmeyin gecen hastanede bi kiz gordum 17 yasinda sagir dilsiz kalbi delik 7 sene snra dogmus neden sizce allahtan bayirlisini isteyin ve isyan etmedn isteyin
Benimde polikistik ama doktor engel olmadığını söylüyor bide kaç yaşındasınız arkadaşlarbenim polikistlik over
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?