- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 103
- 34
- Konu Sahibi bademmelek
-
Baksa ne olur.arkadaşlar merhaba ;26 yaşındayım 5 senelik evliyim eşimle de çok iyi anlaşıyorum ve eşime güvenim sonsuz yanlış bir hareketini dahi görmedim fakat; dışarı çıktığımız da veya eşim bir yerlere gittiğin de güzel alımlı bayanlara acaba bakıyor mudur ?İçinden onlara karşı bir his geçiyor mudur? diye düşünmeden kendimi alamıyorum. Benim gibi olan var mı yoksa ben mi tek böyleyim
Baksa ne olacak ki? Bakmak var bakmak var. Tesadüfen görür birini ama oturup bön bön bakmaz herhalde. Ondan da bir şey olmaz. Olağan bir şey. Her şey yolundaysa bakmıyordur zaten, sen içini ferah tut. Yapı meselesi bu. Kimi evli olsa da bakıyor kimi bekar da olsa, sevgilisi bile olmasa bakmıyor. Sen de az çok eşinin yapısını biliyorsundur.arkadaşlar merhaba ;26 yaşındayım 5 senelik evliyim eşimle de çok iyi anlaşıyorum ve eşime güvenim sonsuz yanlış bir hareketini dahi görmedim fakat; dışarı çıktığımız da veya eşim bir yerlere gittiğin de güzel alımlı bayanlara acaba bakıyor mudur ?İçinden onlara karşı bir his geçiyor mudur? diye düşünmeden kendimi alamıyorum. Benim gibi olan var mı yoksa ben mi tek böyleyim
ne var bunda göze yasak koyamazsın kiarkadaşlar merhaba ;26 yaşındayım 5 senelik evliyim eşimle de çok iyi anlaşıyorum ve eşime güvenim sonsuz yanlış bir hareketini dahi görmedim fakat; dışarı çıktığımız da veya eşim bir yerlere gittiğin de güzel alımlı bayanlara acaba bakıyor mudur ?İçinden onlara karşı bir his geçiyor mudur? diye düşünmeden kendimi alamıyorum. Benim gibi olan var mı yoksa ben mi tek böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?