Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili kadınlar kulübü üyeleri...sizde benim gib aldatıldığınızı düşünüp hissettinizmi?yargılanmak istemiyorum..alay vari yazılar istemiyorum..sadece benim gibi düşünen kadınlarla dertleşmek acımı hafifletmek istiyorum lütfen çünkü canım çok acıyor.
eşinizin sizi aldattığını elinizde hiç bir kanıt olmadan(bana göre kanıt var ama)taaaa yüreğinizin derinliklerinde hissettinizmi
canım eğer şüpheleniyorsan...bence ona çaktırmadan takip etmelisin..eğer aldatıyorsa onunla hiç evlenmeden bu işi bitir bence..evlenipte iki çocuk sahibi olursan benim gibi..birşey yapamazsın fedakar anne yüreğiyle boynunu büker oturursunEvet sevgilimin beni aldattığını hissediyorum ne yazık ki..
aldatıldım ve dediğin gibi çocuklarım için affettim.aldattığı dönem hissettim ama ona konduramadımsonra herşey ortaya çıktı zaten
inşallah sen aldatılmıyorsundur canım çünkü çocuk için de olsa affetmek çok zorçok kötü bir ruh halim var hiçbir kadın yaşasın istemem
![]()
canım eğer eşinin seni aldattığından eminsen boşvermeanlattıklarına göre eşin bunu bir defa yapmamış kaç defa tekrarlamış.ben kocama şans verdim ilk defa böytle birşey olduğu için en azından ben öyle biliyorum ama tekrarı olursa asla affetmem
çocuklarım için de olsa kabul etmem biz anneysek onlarda baba biraz onlar çocuklarını düşünsünler.senin işin desteğin var mı bilmiyorum ama ben ev hanımıyım 3 de çocuğum var şartlarım çok zor ama yinede tekrar aldatırsa ayrılırım bunu kocamda çok iyi biliyor
sen de boşverme emin olmaya çalış ve emin olduğunda ona gözdağı ver bırakıp gideceğini bilsin gözünü korkut eşinin
![]()
onu birakip gidecegimi biliyor..ben seni yakalarim kılık degiştiririm seni takip ederim diyorum. ispat ederim donuna kadar alırım diyorum..ben bir şey yapmadıgım için kanıtlayamazsin diyor..allah şahidimki çocuklarım biraz daha nüyük olsa peşine düşer,ispatlarım .bende ev hanımıyım,ama çalışırım bana ödeteceği nafakada var.ama yeni ilkokula başlayan oğlumun henüz 2 yaşinda olan çocuklarımı düşünüyorum..diyorum ben ayrıldım bu ızdıraba son verdim ama çocuklar bu kadar babalarıni severken onlarin ruh hali ne olacak deyip vaz geçiyorum
onu birakip gidecegimi biliyor..ben seni yakalarim kılık degiştiririm seni takip ederim diyorum. ispat ederim donuna kadar alırım diyorum..ben bir şey yapmadıgım için kanıtlayamazsin diyor..allah şahidimki çocuklarım biraz daha nüyük olsa peşine düşer,ispatlarım .bende ev hanımıyım,ama çalışırım bana ödeteceği nafakada var.ama yeni ilkokula başlayan oğlumun henüz 2 yaşinda olan çocuklarımı düşünüyorum..diyorum ben ayrıldım bu ızdıraba son verdim ama çocuklar bu kadar babalarıni severken onlarin ruh hali ne olacak deyip vaz geçiyorum
ben kıskanç bir kadınım..diyorum kendime ruj izi bulmadım..parfüm kokusu bulmadım .tokadır ,çamaşırdır bulmadım..hem bir insanın suçu ispatlanana kadar, masumdur diyorum..eşimin işi kadınların sürekli gelip gideceği bir yer..üzerine saç uçmuştur..deyip günahını damı alıyorum diye düşünüyorum.geçenlerde 6 yaşındaki oğlumun üstünde bir kadın saçı..belliki uçmuş çocuğun üstüne konmuş..belki eşimin üstünede böyle uçmuştur ,paranoyaklık yaptığımıda düşünmeden edemiyorum