Benim gibi aldatıldığını düşünüp hisseden hanımlar...

119800

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
25
0
16
Adana
sevgili kadınlar kulübü üyeleri...sizde benim gib aldatıldığınızı düşünüp hissettinizmi?yargılanmak istemiyorum..alay vari yazılar istemiyorum..sadece benim gibi düşünen kadınlarla dertleşmek acımı hafifletmek istiyorum lütfen çünkü canım çok acıyor.

eşinizin sizi aldattığını elinizde hiç bir kanıt olmadan(bana göre kanıt var ama)taaaa yüreğinizin derinliklerinde hissettinizmi

sizi şüpheye düşüren davranışlardan bahsederseniz biz de ona göre yorum yaparız ?

sevgili kadınlar kulübü üyeleri...sizde benim gib aldatıldığınızı düşünüp hissettinizmi?yargılanmak istemiyorum..alay vari yazılar istemiyorum..sadece benim gibi düşünen kadınlarla dertleşmek acımı hafifletmek istiyorum lütfen çünkü canım çok acıyor.

Derdinizi daha net anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırız...

eşinizin sizi aldattığını elinizde hiç bir kanıt olmadan(bana göre kanıt var ama)taaaa yüreğinizin derinliklerinde hissettinizmi

Yok hissetmedim...

arkadaşlar ben yardım istemiyorum..ben sadece benim gibi hissedenlerle derdimi paylaşmak istiyorum..yoksa sabrım taşarsa neler yapacağımı bende biliyorum...bir peruk..bir şapka ,gözlük..fotocunun birindende..manuel bir fotoğraf makinesi...olay tamamdır..ama bütün buları yaptıktan sonra gelip eve hiç birşey olmamış gibi devam edemezsin...kaldıki benim biri 6 yaşında biri 2 yaşında iki tane babalarını çok seven çocuklarım var

Evet sevgilimin beni aldattığını hissediyorum ne yazık ki..
canım eğer şüpheleniyorsan...bence ona çaktırmadan takip etmelisin..eğer aldatıyorsa onunla hiç evlenmeden bu işi bitir bence..evlenipte iki çocuk sahibi olursan benim gibi..birşey yapamazsın fedakar anne yüreğiyle boynunu büker oturursun

aldatıldım ve dediğin gibi çocuklarım için affettim.aldattığı dönem hissettim ama ona konduramadım:50: sonra herşey ortaya çıktı zaten:19:
inşallah sen aldatılmıyorsundur canım çünkü çocuk için de olsa affetmek çok zor :5:çok kötü bir ruh halim var hiçbir kadın yaşasın istemem:50:

aldatıldım ve dediğin gibi çocuklarım için affettim.aldattığı dönem hissettim ama ona konduramadım:50: sonra herşey ortaya çıktı zaten:19:
inşallah sen aldatılmıyorsundur canım çünkü çocuk için de olsa affetmek çok zor :5:çok kötü bir ruh halim var hiçbir kadın yaşasın istemem:50:

biliyorum aldatıldim.hissediyorum geçen yıl bayramda eşimin işi nedeniyle ailemi ziyarete gitmiycektik.böyle
anlaşmiştik .ne olduysa akşam eşim işten gelince beni annem gile göndermeye karar vermiş .bende şüphelendim.ama konduramadım..gittim,bayramdan sonra eve gelince kontrol ettim,kanepe falan açilmış 2 tane yastık felan var,sordum ikisinide ben kullandım dedi..kıl ruj izi..parfüm kokusu aradım öyle bir şey bulamadım,hiç bir şey bulamadım sonra misafir odasının halılarını kabartmaya karar verdim kıllar buldum u
zun kumral kıl.gösterdim bu kıllr ne diye bilmiyorum o odaya bir sürü misafir girdi birinden düşmüştür dedi.benim misafir odasına aldıgim girip çıkan bellidir.hepsinin sac rengini bilirim ,o sac bildigim hic kimsenin degil.o saci ona gosterip onun gorecegi bi yere bağladım.sonra o killr kayboldu.

bu yıl gene buldum..kısa siyah kıllar.geçenlerde gene buldum kızıl kıllar..bana seni seviyorum diyor..ama kıllar kıllar..ben artık geçtim..sadece umursamamayi nasil ögrenebilirim.nasıl boşverebilirim sadece boşvermek istiyorum

canım eğer eşinin seni aldattığından eminsen boşverme:50: anlattıklarına göre eşin bunu bir defa yapmamış kaç defa tekrarlamış.ben kocama şans verdim ilk defa böytle birşey olduğu için en azından ben öyle biliyorum ama tekrarı olursa asla affetmem:20: çocuklarım için de olsa kabul etmem biz anneysek onlarda baba biraz onlar çocuklarını düşünsünler.senin işin desteğin var mı bilmiyorum ama ben ev hanımıyım 3 de çocuğum var şartlarım çok zor ama yinede tekrar aldatırsa ayrılırım bunu kocamda çok iyi biliyor:19:sen de boşverme emin olmaya çalış ve emin olduğunda ona gözdağı ver bırakıp gideceğini bilsin gözünü korkut eşinin:23:

canım eğer eşinin seni aldattığından eminsen boşverme:50: anlattıklarına göre eşin bunu bir defa yapmamış kaç defa tekrarlamış.ben kocama şans verdim ilk defa böytle birşey olduğu için en azından ben öyle biliyorum ama tekrarı olursa asla affetmem:20: çocuklarım için de olsa kabul etmem biz anneysek onlarda baba biraz onlar çocuklarını düşünsünler.senin işin desteğin var mı bilmiyorum ama ben ev hanımıyım 3 de çocuğum var şartlarım çok zor ama yinede tekrar aldatırsa ayrılırım bunu kocamda çok iyi biliyor:19:sen de boşverme emin olmaya çalış ve emin olduğunda ona gözdağı ver bırakıp gideceğini bilsin gözünü korkut eşinin:23:

onu birakip gidecegimi biliyor..ben seni yakalarim kılık degiştiririm seni takip ederim diyorum. ispat ederim donuna kadar alırım diyorum..ben bir şey yapmadıgım için kanıtlayamazsin diyor..allah şahidimki çocuklarım biraz daha nüyük olsa peşine düşer,ispatlarım .bende ev hanımıyım,ama çalışırım bana ödeteceği nafakada var.ama yeni ilkokula başlayan oğlumun henüz 2 yaşinda olan çocuklarımı düşünüyorum..diyorum ben ayrıldım bu ızdıraba son verdim ama çocuklar bu kadar babalarıni severken onlarin ruh hali ne olacak deyip vaz geçiyorum

onu birakip gidecegimi biliyor..ben seni yakalarim kılık degiştiririm seni takip ederim diyorum. ispat ederim donuna kadar alırım diyorum..ben bir şey yapmadıgım için kanıtlayamazsin diyor..allah şahidimki çocuklarım biraz daha nüyük olsa peşine düşer,ispatlarım .bende ev hanımıyım,ama çalışırım bana ödeteceği nafakada var.ama yeni ilkokula başlayan oğlumun henüz 2 yaşinda olan çocuklarımı düşünüyorum..diyorum ben ayrıldım bu ızdıraba son verdim ama çocuklar bu kadar babalarıni severken onlarin ruh hali ne olacak deyip vaz geçiyorum

çocuklar daha küçük. bi şekilde alışırlar. ama sen bile bile evli kalmaya devam edersen hayatın cehenneme döner.

herşeyden önce senin mutluluğun huzurun... tamam çocukların babaya düşkün anlayabiliyorum, ama sen mutsuz bi kadın olursan çocuklarına ne verebilirsin.. hissederler evdeki gerginliği ve annelerinin gözlerinindeki sönen feri.. bırak kılı tüyü, ne hali varsa görsün de kendine ve çocuklarına odaklan o halde.. ama nereye kadar ?

her türlüsü çok can yakıcı ve ahlaksızca elbette ama sizin kendi yuvanızda sana ihanet etmesi ? evinize kadın getirmesi ? sanmam canım yaa o kadar da yapmaz herhalde o yüzden şu kıla tüye çok kafanı takma.. dediği gibi misafirlerinizden falan kalmadır onlar..

Zor bir durum:50:
Eğer aldatılıyorsanız -ki kesin konuşuyorsunuz- , arada 2 küçük çocuk ta olsa, siz eşiniz çok ta sevseniz, nereye kadar gidecek?
Siz yıpranacaksınız, yorulacaksınız, sinir sisteminiz alt üst olacak...Antidepresanlara başlayacaksınız, size yaşattıkları yüzünden, en değerli zamanlarınızı öfke ve kızgınlıkla geçireceksiniz..Çocuklarınıza ve kendinize karşı verimli olamayacaksınız...
Peki nereye kadar?
En sonunda tükenip bu duruma bir son vereceksiniz, ama olan size olacak..
Eğer gerçekten hissediyorsanız, sadece kendinizi ve çocuklarınızı düşünün ve bitirin...Çocuklar babalarını yine çok sevmeye devam ederler merak etmeyin..

Bu arada, evet kadın hissediyor maalesef :50:
Sıkıntılı bir süreç, Allah gönlünüze göre versin..

haklısın ama o gergin berabat ruh hali de insanı bitiriyor ben yaşadığım için biliyorum ben kendimi toparlamaya çalışıyorum ama kocam aldatmayı alışkanlık haline getirirse ben biterim asla aynı evde yapamam hem ruh hem de beden sağlığım bozulur o zaman çocuklarıma ne faydam olur ki benim:50:umursamamak da nereye kadar gururlu bir kadının bunu yapması çok zor
Allah yardımcın olsun canım

benimde annem babam 19 yaşındayken ayrıldılar mahkeme hala sürüyor ayrı yaşıyolar ben bile katlanamadım ağır geldi Allah size sabır versin içiniz rahatsa ve eşinize güveniyorsanız bnce onun laflarına güvenip oturun evinizde derim ama güvenmiyor gibisiniz burda siz sadece zaten dertleşmek istemişsiniz ben bekarım 22 yaşındayım 2 sene önce sevgilimi kafede kızla el ele göz göze yakaladım aldatılmadım diyen kadın yoktur belli etmeyen uyanık erkekler vardır... bu benşm düşüncem çoğu kişi beni yargıylıycak ama bi daha asla dönmedim o adama :)

ben kıskanç bir kadınım..diyorum kendime ruj izi bulmadım..parfüm kokusu bulmadım .tokadır ,çamaşırdır bulmadım..hem bir insanın suçu ispatlanana kadar, masumdur diyorum..eşimin işi kadınların sürekli gelip gideceği bir yer..üzerine saç uçmuştur..deyip günahını damı alıyorum diye düşünüyorum.geçenlerde 6 yaşındaki oğlumun üstünde bir kadın saçı..belliki uçmuş çocuğun üstüne konmuş..belki eşimin üstünede böyle uçmuştur ,paranoyaklık yaptığımıda düşünmeden edemiyorum

valla siz böle davranp adamı sürekli sorguya alırsanız yapacığı yoksada bunalır yapar .Elinizde kesin net bir kanıt yok kıl tüylemi çözmeye çalışıcaksınız.bence böle bişey yapan insan sizin sorgularınıza cevap vermez direk çıkar gider dinlemez yani.

ben kıskanç bir kadınım..diyorum kendime ruj izi bulmadım..parfüm kokusu bulmadım .tokadır ,çamaşırdır bulmadım..hem bir insanın suçu ispatlanana kadar, masumdur diyorum..eşimin işi kadınların sürekli gelip gideceği bir yer..üzerine saç uçmuştur..deyip günahını damı alıyorum diye düşünüyorum.geçenlerde 6 yaşındaki oğlumun üstünde bir kadın saçı..belliki uçmuş çocuğun üstüne konmuş..belki eşimin üstünede böyle uçmuştur ,paranoyaklık yaptığımıda düşünmeden edemiyorum

siz aldatılmamışsınız siz aldatıldığınızı düşüp paranoya yapıyorsunuz ben direk aldatıldım ve bunu gözümle gördüm bence böyle yapmaya devam ederseniz hem ilişkinize hemde kendinize zarar vermeye başlayacaksınız biraz umursamaz olmaya bakın derim çocuklarınızla ilgilenin evinizle yemeklerle yeni uğraşlar bullun böyle yaptıkça eşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırmak dediği şeyi yaparsınız düşündüğü yoksa bile yapar sonra siz onu yıllardır yapıyor diye daha çok delirirsiniz :51: bence yanlış anlamayın ama piskolojik destek almayı deneyin eşinizle birlikte eşinizde kabul ederse...

Back
X