- 8 Kasım 2010
- 821
- 3
- Konu Sahibi sevimistanbul
sözlüyken bunları yaşadıysan evlenince neler yaşayacaksın acaba allah sabır versin evlenince aileyle de evleniyorsun uzak dursan bile burnunda biterler kayınvaliden seninle kalmayı kafaya koyduysa işin zor
ben bu insanları anlamıyorum iki insan geçinemezken birbiriyle üçüncü kişi nasıl olacak ayrı bir evde kalacak maddi gücü yoksa çocukları ödesinler kirasını
sözlün sende cevap ver diyeceğine kendisi senin arkanda durup ezdirmemeli seni
vallaha ben bunları evlendikten sonra yaşadım eşim hiç birşeye sesini çıkaramaz kimseyle tartışamaz hep ben yüzgöz oldum ben senin gibi değilim iyi karşılık veririm bu durumda bile çok yıpratıcı oluyor
gene ne güzel karşılık veriyosun.... bence haklı olduğun konularda devam et..
bence konuşunca halledilmeyecek sey yok...
bu topici acmadan kayınvalide ile ilgili tüm yorumları okudum gece 3 lere kadar..
eşi destekelyen kadınlar formülü şöle acıklamış ne kadar etik bilemem : KADINLIK, UYUMLU KONUŞMA, hakkını savunma...
bunları deneyerek eşininzi yanınıza cekin dio..
sana bişi diim mi eltim bunlara kendini acındırmayı ekleyerek kaynımı avucunun içine almış.....
ben asla sewdiğimi awucumun içine almak istemem.... eltim yılan bi eşiyle oynuo.. aynı yastığa baş koyduğu adama bile oyuncu..
evlilik bu mu Allah aşkına.. ne ben bunları yaparım ne de sewdiğim bunları yapmamı hakedecek biri.....
istiyorum ki konuşarak sözlüme göstereyim bişeyleri..