- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
-
Kız sen bizim temmuz topiğinde değil misin ,Biraz daha anlatayım da ne kadınlar var deyin :) valla çocuğu on günde bi banyo yaptırıyorum desem yeridir :/ bazen bezini değişiyorum odada bırakıyorum ( küçük yaptığında tabi) sabaha kadar orda duruyo :/ kalkıp banyoya götüresim gelmiyo.. Çamaşırlar iki gündür askıda toplayıp yerine koymadım biraz ütü yaptım bugun yerine yerleştirmedim yemekten sonra da ya ağırlık bascak ya çocuk emzirme vs derken kalacak yarına.. Neden böyleyim ya nefret ediyorum kendimden
Haklisin bi adim atmak lazim bugun miladimiz olsun o zaman :)Benimki de üç aylık o uyuyunca telefon elimde koltukta oturuyorum yani öyleydi.. Bu gece bi karar verdim şuan oda toplu bi şekilde bıraktım mutfak da toplu.. Sabah da yatağımı toplayıp çocuğu yıkıcam :)) gel birlikte bugün itibariyle düzenli olalım..
Hamileyken bir ay evi temizlemediğimi biliyorum :) sana şuan her şey serbest arkadaşım
Haklisin bi adim atmak lazim bugun miladimiz olsun o zaman :)
Ay bende balığım balık arkadaslarm hepsi dağınık biz dağınık seviyozBalık burcu musunuz ben sizden çok daha beterim ve Bunny artık burcuma bagliyotum çünkü nerdeyse çevremdeki herkes başak ve müthiş duzenliler bende yaşadığım yeri 1 hafta da harabeye cevirebilirim birde anaokulu öğretmeniyim sinifimda felaket dağınık ben ne pismisim yaaaa
Yalan değil belki yükseleninin özelliğini taşıyorsun.Kız güldürdün beni bagımlılık resmen bu dagınıklık diyosun :))
Yok kızlar o burçlar yalan inanır mısınız BAŞAK burcuyum :)) yani acayip titiz olmam gerekirken böyleyim
keşifleriniz çok tatlıymışHer dagittiginiz seyi hemen toparlarsaniz böyle bir sorununuz kalmaz. Misal cay fasli bittikten sonra hemen iki dakikada makinaya koyabilirdiniz. Hem ertesi gune is sarkmaz hem duzenli olursunuz.
ben de bazen saliyorum ama kesfettigim en iyi yontem aman 5 dakika sonra yaparim dememek , dagittiginizi hemen toplarsaniz ipin ucu kacmiyor.
keşifleriniz çok tatlıymış
bence de hemen toplanırsa bir dağınıklık kalmaz bir de az eşya olayına her zaman inanırım
Tabiki de :)Sizin de profil resminiz çok tatlıymış çalabilir miyim :)
kesinlikle !hiçbir kadın evini kirli bırakmak istemez bence kansızlık vütamin eksikliği falandır
Not ediyorum bende feciyim aşırı rahatımİnan ki seninle aynıydım İnan hatta daha fazlası ben büyük tuvalet bezini bile kaldırmadım bir tepsi aksam kalsa diğer gün eşimin gelmesine yakın kalkardı aksama kadar yatardım bakardım saate koca geliyo ev b.k yemek yok ya nasıl desem insan değil hayvan yasamazdı . Sonra kendim den nefret etmeye başladım ve en son bu böyle olmaz ben bir kadınım kadın dediğin temiz olur dedim bütün halılar yıkmaya bütün yatak yorgan yıkandı aklına gelen ne varsa temiz ettim düzenledim şimdi ne olursa olsun aldığımı yerine koyarım asla tembellik yok aman sonra kaldırırm lafını hayatımdan attım ne varsa o dakika o saniye şimdi sabah erken kalkarım bebeğimin kahvaltısı verilir üstü bası temiz gıyılır hemen eve baslarım öğlene kadar süpürme banyo mutfak öğlen oğlum yatar hemen ona bir yemek yaparım uyanır yer sonra biz oyunlar oynarız eşim gelmeye yakın yemeğimi yaparım aksam da yatmadan asla bulaşık ve dağınıklık arkamda birakmam bu prensip ettim 2 hafta da bir yogun temizlik yaparım kapı cam hersey öyle bak İnan modun yükselir hayat böyle gitmez psikolojın bozulur altın kural
1 . Sabah yaptın yaptın yoksa gecti
2 . Aksam yatmadan ev heryer yerli yerinde olacak
3. Asla sonra yaparım deme
4. Aldığını yerine koy
5 . Bebeği lütfen en kötü üç günde bir yıkar kış geldi sacını uzaktan dön makinesiyle kurut :)
Merhaba nasıl gidiyor tertip düzen :))
:)) oturmayı sevdiğinizden iş yapamıyordunuz şimdi daha çok oturuyorsunuz ne güzel işte hem gönlünüz rahat iş yok biri gelse ev temiz daha ne :)Merhaba gayet iyi şuan ne iş yapsam diye düşünüyorum bulamıyorum :) akşamdan mutfağı toplamıştım bi çamaşır attım makineye yemek de vardı oturuyorum :))
Herkes birilerinden dertli ben de kendimi size şikayet edeyim.. Çok tembelim çook.. İnsan akşam nasılsa yine yatacağım diye yatağını toplamaya üşenir mi? 1 senelik evliyim bebeğim var ama uslu bi bebek yani o bırakmıyo da yapamıyorum diyemem bir türlü kalkamıyorum yerimden.. Akşam içtiğimiz çay tepsisini odada bırakıyorum bazen ertesi gün ikiye üçe kadar orda duruyo.. Oda sürekli dağınık eşimin gelmesine yakın hızlıca topluyorum çünkü bi kaç kez dile getirdi dağınıklığı sevmediğini.. Telefon elimden düşmüyo ona bak buna bak resmen bağımlı gibiyim sonra bakıyorum yemek yapılacak etraf toplanacak saat ilerlemiş strese giriyorum.. Halbuki bi hedefim var kpssye çalışmam lazım ama daha işimi yapamıyorum kaldı ders:/ .. Evimiz tanıdıklara uzak kimse gelip gitmez çok,bazen sırf temizlik yapayım diye misafir çağırıyorum.. İki gün önce yerleri silmiştim o su kovayla birlikte banyoda duruyo resmen öğrenci evine çevirdim evi.. Artık kızar mısınız makara mı yaparsınız tavsiye mi verirsiniz bi yol gösterin :) iyi akşamlar herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?