Benim Düzensiz Evim :)

Kız sen bizim temmuz topiğinde değil misin , yavrucağı 10 gün nasıl yıkamazsın walla bırak diğer işleri evi pislik götürsün ama minik kuzuyu her gün yıka hiç olmazsa 2 günde 1 , yazık terden bunalmaktan rahatsız oluyordur bi ferahlasın hergün yıkandıkça büyür bebiş eli yüzü açılır mutlu olur

Aralarda görüp yazma gereği duydum. Lütfen bebeğinin banyosunu ihmal etme. 3 günde 1 yıka. Su şifadır ya. Burnu tıkansa açılır, vücuttaki fazla elektriği alır. Rahatlatır bir defa en başta.
Hem daha 3 aylıkmış hareketlenince hiç yetişemezsin alıştır kendini..

Haklisin bi adim atmak lazim bugun miladimiz olsun o zaman :)

Ay bende balığım balık arkadaslarm hepsi dağınık biz dağınık seviyoz

keşifleriniz çok tatlıymış

bence de hemen toplanırsa bir dağınıklık kalmaz bir de az eşya olayına her zaman inanırım

Not ediyorum bende feciyim aşırı rahatım

Kendinize mis kokulu temizlik malzemeleri alın evinizi temizlediğinizde arkasından o mis gibi hijyen kokusunu alınca bir daha pisletmemek için elinizden geleni yaparsınız. Ay bir de benim yerimde olsanız ne yapardınız acaba 13 aylık oğlum asla yerinde durmuyor sürekli çekmeceleri dağıtıyor ben arkasından günde 20 kere topluyorum yediği yemekleri koltuklara sürüyor hergün koltuk siliyorum neredeyse. Şimdiden bi silkinip bir yerden başlayın derim yoksa o minik afacan ayaklanınca yandınız

Kızlar çok teşekkürler bana bi şevk geldi utandım burda yazanlara da özendim neyi alsam yerine koyuyorum en ufak bişey dökülse siliyorum şuan pazar gezmesine çıktık normalde evim savaş alanı gibi çıkardım ama kahvaltı bulaşığını makineye koydum toplu bıraktım :) çocuğu da yıkıyorum her gün olmasa da..valla kadın olduğumu hissettim ev toplu olunca huzurlu oldum

Merhaba gayet iyi şuan ne iş yapsam diye düşünüyorum bulamıyorum :) akşamdan mutfağı toplamıştım bi çamaşır attım makineye yemek de vardı oturuyorum :))
:)) oturmayı sevdiğinizden iş yapamıyordunuz şimdi daha çok oturuyorsunuz ne güzel işte hem gönlünüz rahat iş yok biri gelse ev temiz daha ne :)

bi uzmanla görüşmeyi denediniz mi ? Bu kadar üşengeçlik garip geldi bana. Daha yeni evlisiniz bir bebeğiniz olmuş hemen ve kpss ye hazırlanıyorsunuz acaba bi bunalımda olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…