- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 35
- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
-
Temizlik yapmak için misafir çağırmak güzel yöntemmiş:)Enerjin niye yok acaba bir sıkıntı mı var.Tahlil yaptırdın mı?
evet ya benim karnım top gibi doğuma iki hafta kaldı asla viledayı kirli kovada bırakmam anında o su dökülür paspas makineye atılırİki gün önce yerleri silmiştim o su kovayla birlikte banyoda duruyo
Kusura bakma da buradan sonradedim.. Hiç rahatsız olmuyorsan kim ne derse desin yapmazsın ki..
Aldığın şeyleri yerine koymazsan dağınıklığın hiç bitmez. Bebek kaç aylık bilmiyorum da ileride o zaten baya karıştıracak ortalığı bari sen biraz toplu ol.
hiçbir kadın evini kirli bırakmak istemez bence kansızlık vütamin eksikliği falandırAslında tahlile gerek yok kansız olmam muhtemel üç ay önce doğum yaptım demir hapını da kullanmadım düzenli :/ ama ondan mı bilmiyorum
Aslında tahlile gerek yok kansız olmam muhtemel üç ay önce doğum yaptım demir hapını da kullanmadım düzenli :/ ama ondan mı bilmiyorum saçlarım da dökülüyo avuç avuç
hiçbir kadın evini kirli bırakmak istemez bence kansızlık vütamin eksikliği falandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?