- 27 Eylül 2014
- 23
- 5
- 31
merhaba arkadaşlar. Lütfen son derece samimi niyetlerle bana yazın.27 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Daha doğrusu ben tercih etmedim. Genelde ilişkilerim platonikti ve yıllardır kimseden etkilenemiyordum. Ancak bundan bir ay öncesine kadar biriyle tanıştım ilk andan beri içimde onunla ilgili güzel hisler besliyorum. Kendisiyle muhabbetimiz mesaj üzerinden oldu (iş amaçlı ancak geçmişte de dershaneden görüntü olarak tanıdığım birisiydi) sonra kendisi bana yaklaşmaya başladı benim duygularım daha da arttı bana sert davranıyordu aslında sonrasında durduk yere bizden olmaz deyip numaramı sildi. Ben de bir daha ona dönmedim. Geçenler de tekrar bana yazdı ve görüşmek istediğini söyledi bana haksızlık yaptığını filan anlattı. Yazmasını dahi beklemiyordum ve görüşmeyi kabul ettim çok umutlu değildim ancak görünce daha da duygularım arttı da memnun olmalı ki beni beğendiğini hatta çok ciddi olduğunu filan söyledi.Ben onu çok erken filan diye hatta durduruyordum.Eve geldik ve her şey daha güzel olmuştu attığı mesajlar samimiydi tekrar görüşmek için gün ayarladı filan. Tabi ben de hülyalardayım sonunda beklediğim adamı buldum dedim. Hemen yarın bir mesaj attı biz bir yıl görüşmeyelim(sınava hazırlanıyorum bu süreçte kafamın karışmasını istemiyormuş) sınavdan sonra bakalım nasip filan dedi. Hatta sınavı kazan ki bizden olsun dedi. Ben şok oldum ama üstelemedim tamm dedim biraz da tepkili olarak buluşunca konuşurum diye de o an çok üstüne gitmedim. Sonra bana çok geç cevap yazmaya başladı hatta görüldü atmaya. Buluşmada yalan oldu tabi iptal edelim bile demedi yani sanki hiç olmamış gibi. Konuşalım dedim o an iyi olmadığını söyledi. Sonra baktım ki zorla olacak bir şey değil ben onu silerek artık mesaj atmıyorum. Beni engellemiş arada açıyor beni kontrol ediyor tekrar kapatıyor. Ona karşı hala hislerim var belki beni cepte de görüyordur bilmiyorum. Ben yazmıyorum ama aklımdan da çıkmıyor.