Benim durumum cok vahim bilgisi olanlar ltfe yardim edin

Sen dualarını eksik etme canım.Tıptan bende umudumu kesmiştim.Benki koca karı ilaçlarına inanmazken denize düşen yılana sarılır misali ebeye gittim. ebe bana bebeğimin olacağını söyledi. Belki inanmıyacaksın ama o ay ben hamile kaldım.Çok umutsuz bir anımda umuduma erdim adınıda Umut Eren verdim.Allahtan ümit kesilmez canım benim.inşallah seninde duaların kabül olur.Taşın üzerinden ot bitiren mevlam sanada bir evlat verir inşallah.Dualarım seninle.

arkadaslar bu konuyla ilgili arastirmalar yapiliyormus ama 10 yili bulurmus cözümü,bugün bir sitede okudum.insallah tez zamanda cikarda bizde faydalanirizfisfisfis

insallah bitanemmmmm, dualarim hep seninle ve senin gibilerle..........

ben seni cok seviyom canim kuzenimmmmmmm

canım ya inşallah tez zamanda hayırlısıyla anne olursun.dualarım seninle.kesinlikle umudunu yitirme.hayırlı haberlerini bekliyoruz

cok üzüldüm canım.inşallah hamile kalırsın bütn dualarım seninle.hayırlı haberlerini bekliyorum.ayrıca baskasının yumurtasına ihtiyacın yok.annenin yumurtasını kullanabilirler.gecenlerde haberlerde izledim bir kadın senin durumunda ve kayınbabasının yumurtasıyla hamile kalıs.kolay degil tabiki.allah yardımcın olsun

Hüzüncüm okudum çok üzüldüm inşallah Allah bir umut ışığı gösterir sana bebişine bir an evvel kavuşursun ayrıca arkadaşların dedikleri gibi kızkardeşin annen vs onlardan yumurta almayı deneyebilirsin belki hem zaten akraba olduğu için o daha önce bahsedilen problemlerde en aa indirgenmiş olur. allah yardımcın olsun canım dualarım seninle ve bütün kk ile

arkadaşım çok üzüldüm ama ümidini
asla yitirme tırnak altında can vardır
allahım herkese verdiği gibi sanada
inşallah bir evlat verir moralini
yüksek tut 2008 yılı sana inşallah uğurlu gelir

XHÜZÜNXcım benım bı arkadas
oyleydı ama dr dekı olur olduda ınsallah senınde olur canım canını sıkma kendıne ıyıbak canım

saolun arkadaslar bana morel veriyosunuz allah hepinizden razi olsun,yazan elleriniz dert görmesin insallah:1rolleyes::enbuyukkk: hepimiz icin dua ediyoruma.s

selam huzun,yazini okudum canim,cok sagol,tabiiki ayni durumda olan insanlar birbirlerinin duygularini cok iyi anlayabilirler,bende seni cok iyi anliyorum,cok zor durumdayiz,allah yardimcimiz olsun ve bize hayirli birer evlat bagislasin dilerim,doktor bana sadece yumurta nakliyle hamile kalabilecegimi soyledi ama baska doktorlarada gidecegim ve sonuna kadar mucadele edecegim,allah bizimle olsun insallahh.

canım benim üzülme allah büyüktür bizdede hiç bir problem yok ama bizimde olmuyor demekki vermeyen allah vermiyor o kime neyi ne zaman vereceğini iyi bilir bize düşen sabretmek ve şükretmek biliyorum çok zor bir durum ama allah kimlere ne kapılar açıyor olmazı olduruyor dua et canım rabbim yardımcın olsun

Hüzün,Gülşehri umutlarınızı kaybetmeyin pes etmeyin..Çok üzüldüm inanın anlattıklarınıza..Derdi veren Rabbimiz dermanınıda verir bunu unutmayın umudunu kaybedenler herşeyini kaybeder hayatta umutlarınızı yitirmeden ,isteğinizin olacağına inanın her yolu deneyin..inşallah olur dua edicem sizin için..a.s.

arkadaşım hiç umudunu kesme çok dr. un söylediği olmuyor millet seneler sonra hamile kalıyor.onu yüce rabbimden iste .rabbim inşallah sanada evlat versin hayırlı haberlerin olsun canım benim .sakın umutsuz olma .herşey iyi olacak.pozitif düşün ltf.

dinen yumurta almak ne kadar dogru ama bencede cok önemli degil cünki bir bebegi dünyaya getirmek dogum bebegi büyükmek evlat edinen anne ve babalar inanki bizlerden daha iyi bakıyorlardır cocuklarına cünki dogum ve bebegi büyütmek cok zor bence eyer öyle cocuk sahibi olacaksan biraz daha düsün belkide o yumurtanın senin olmadıgı aklına bile gelmiyecektir

xhüzünx hiç böyle düşünme bence belkide sanada allah böyle doğurmayı nasip edicek niye soğuk bakıyorsunki.bebeği sen taşıyacaksın sonuçta diymi.bak görki allah hala seni umutsuz bırakmamış hala azcıkta olsa bir ışık yakıyo bence sen bunu bir düşün derim.

allahtan ümit kesilmez canım çok geçmiş olsun ama dualarında daim ol sakın ümidini kesme umarım bir mucize olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…