• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim durumum cok vahim bilgisi olanlar ltfe yardim edin

ha bu arada anne olabilmek icin tek bir secenegim varmis oda yumurtalik satin almak,baskasinin yumurtasiyla hamileligi ben geciricem.ama hic sicak bakmiyorum genetik olarak benim olmiycak esimin ve yumurtasini aldigim kadinin olacak.siz ne dersiniz?

cnm bu işe öyle bakmaki organ nakli gibi düşün derim ben sana yani bu olay biz kadınları sanılandan daha derin etkiler bunun fazlasıyla farkındayım ama organ nakli gibi düşünürsen aslında sandığın kadar vahim olmadığını görebilirisn diye düşünüyorum. Ayrıca senin içinde büyücek sen ona CAN vericeksin... yerimseniben

cok gecmis olsun canimya,insallah allah hepimize nasip eder.aslinda yeni bi dr da gitmekten cekiniyorum yine ayni cevaplari alicam diye:(

hüzün bu konuda kotyora ya katılıyorum ve seninde bu yumurtalık nakli olayına böylesi mantıklı yaklaşman içimi rahatlatttı doğrusu....dinen caiz olmadığı gibi(olmaması daçok doğal ve etik ve nesebi korumaya yönelik)ileriyi düşünerek nesebin korunması açısından çok çok da önemli....bu uygulamaların çoğalması korkunç bir şey!!!dünya sanıldığı kadar büyük değil bence:(bir alınmaya bir vericiden 5_10 yumurta toplanıyor ve bu işi düzenli yapan kadınlar var birde kendileri bebek sahibi olunca düşünemiyorum sonucu:(((yani bir gün çocuğunuz biyolojik kardeşi ile evlenme riski var bu korkunç!! birşey ....yani dinen caiz olmaması insan ırkını korumaya yönelik(zaten çok şükür dinimiz mantık dini)aynı genetik kodların biraraya gelmesi kanın kirlenmesi demek amiyane bir tabirle ortaya ucubeler,hastalıklı bebekler gelmesi demek böylece gide gide insan kanı karışacak:(((sırf ben doğurdum,benim karnımda büyüdü demek için insanlığı bu riske sokmak çok bencilce bence:(((((bir gazetede böyle yumurtlaması durmuş hanımlar için yine aileden birinden (k.kardeş vs. sanırım doku uyumu için)yumurtalığın tekrar çalışması için doku naklinin yapıldığını okudum hatta biri ikiz kızkardeşinden,diğeri ise ikizi değil ama kardeşi idi öyle anımsıyorum doku nakli sayesinde yumurtalıkları yeniden çalışmaya başlamış ve kendi yumurtaları ile bebek sahibi olmuşlar:)))anlatabildimmi bilmiyorum yani kardeşinden yumurta değil,yumurtalığının tekrar çalışıp yumurta üretmesi için yapılan bir doku nakli çalışması ...sen Avrupa'dasın ordan da bunu araştırabilirsin...gerçi bizimde süper dr larımız var tıp taki gelişmeleri adım adım takip ediyor ve çok şükür ne yapıp edip Türkiye'ye getiriyorlar.....ve hiç birinin olmadığını düşünün o zamanda hayırlısı bu imiş deyip öksüz ve yetim bir çocuğa terkedilmiş bir bebeğe sahip çıkabilirsiniz canım benim...onun ana_baba sevgisine.sizinde içinizdeki bu sevgiyi aktaracak bir bebeğe ihtiyacınız var neden olmasınki????daha çok gençsin önce tüm imkanları dene olmazsa bu seçeneği değerlendir derim ablan olarak ....Allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin esenkal canım

canım bana da pek sıcak gelmedı bu cozum..yıne de sen bılırsın..Allah analık duygusunu tattırır ınsallah hepimize....

xhüzünx arkadaşım alternatif tıpla da ilgilendiğini söylemiştin. bir doktor adı veriyorum Y.Doç Ömer Coşkun Yüreğir/Adana'da. Tel:03223235826 03223220132(3hat) google'a bu ismi yazdığında hakkında birçok bilgiye ulaşabilirsin. Arayıp bi konuş istersen belki senin durumunda olan birileri ile ilgilenmiştir. Bütün kalbimle diliyorum ki herşey dildiğin gibi olsun, hakkında hayırlısı olsun.

bizim üzüldüğümüz pek çok şey bizim için hayırlı olanmış.ALLAH tan ümit kesilmez elbette ama kendini çook fazla üzmemeye çalış canım.HAYIRLISI ne ise o olsun diye dua et.
başkasının yumurtası ile hamile kalmak konusunda dinimiz ne diyor araştır öyle düşün bence.RABBİM herkesin gönlünün muradını versin inşallah

su an yaptigim tek sey dua etmek zaten allahtan bir mucizeye ihtiyacim var senağlama

www.arisanbitki.com bu adresteki telefonları arayıp YASİN BEY İLE görüşmeni tavsiye ederim.Maddi yönden çok fazla seni zorlamadan yardım etmek için elinden geleni yapıyor.ben de tüp bebek tedavisine yardımcı olacak ürünler aldım ondan.gerisi ALLAH(c.c.) tan hayırlısıyla.

tesekkürler canim allah raz olsun hepinizden

hüzüncüğüm durumu biraz okudum ama son netice nedir biraz bilgi verirmisin? doktor ne dedi? bu arada ömer coşkun'u aramanı tavsiye etmem adam şarlatanmış tabi karar senin bana bilgi verirsen sevinirim k.i.b

asla ve asla umudunu yitirme,gün doğmadan neler doğar.sen Allah'a dua et inşallah hepimiz o duyguyu tadarız dualarım seninle k.i.b

hüzüncüğüm durumu biraz okudum ama son netice nedir biraz bilgi verirmisin? doktor ne dedi? bu arada ömer coşkun'u aramanı tavsiye etmem adam şarlatanmış tabi karar senin bana bilgi verirsen sevinirim k.i.b

canim durum su,yumurtaliklarim tamamen bittigi icin anne olamiycam diyo doktorlar yani menopozdayim gecen hafta yeni bi doktora gittim aynisini söyledi fsh cok yüksek su an hormon almama ragmen 37 cikti ama baska bir test daha yapilcak amh testi bu test yeniymis doktor ümit vermiyo bende ümitlenmiyorum acikcasi..birde mart sonu gibi hormonlari birakip kontrol olcam yumurtalik kendilinden olusmusmu diye,fakat aldigim hormonlar tedavi amacli deyil menopoza girdigim icin mecburum almaya kemik erimesi vesayre önlemek icin. yani mucize bekliyorum allahtan senağlama

cCanım benim sakın umudunu yitirme . Dr. lar banada çocuğun olmaz demişlerdi tüp bebek yaptıracaksın diye rapor bile verdiler.Ben hiç umudumu yitirmedim allah bana Umut'umu verdi. şimdi 3 yaşında.allah sanada inşallah en kısa zamanda bir bebek verir. Seni benden başka anlayan olamaz. Dualarım seninle canım benim.Yeterki içinde herzaman bir umut olsun.

Canım benim sakın umudunu yitirme . Dr. lar banada çocuğun olmaz demişlerdi tüp bebek yaptıracaksın diye rapor bile verdiler.Ben hiç umudumu yitirmedim allah bana Umut'umu verdi. şimdi 3 yaşında.allah sanada inşallah en kısa zamanda bir bebek verir. Seni benden başka anlayan olamaz. Dualarım seninle canım benim.Yeterki içinde herzaman bir umut olsun.

aslinda icimde bir ümit var yok deyil,ve allahtan bir mucize bekliyorum tiptan ümidimi kesdim tedavisi olmadigi icin.allahim su mübarek ayda insallah dualarimi kabul eder de anneligi bana ve benim gibilere nasip eder.saolun arkadaslar bana cok büyük destek oluyosunuz allah razi olsun

Back
X