- Konu Sahibi xhxuxzxuxnx
-
ha bu arada anne olabilmek icin tek bir secenegim varmis oda yumurtalik satin almak,baskasinin yumurtasiyla hamileligi ben geciricem.ama hic sicak bakmiyorum genetik olarak benim olmiycak esimin ve yumurtasini aldigim kadinin olacak.siz ne dersiniz?
bizim üzüldüğümüz pek çok şey bizim için hayırlı olanmış.ALLAH tan ümit kesilmez elbette ama kendini çook fazla üzmemeye çalış canım.HAYIRLISI ne ise o olsun diye dua et.
başkasının yumurtası ile hamile kalmak konusunda dinimiz ne diyor araştır öyle düşün bence.RABBİM herkesin gönlünün muradını versin inşallah
www.arisanbitki.com bu adresteki telefonları arayıp YASİN BEY İLE görüşmeni tavsiye ederim.Maddi yönden çok fazla seni zorlamadan yardım etmek için elinden geleni yapıyor.ben de tüp bebek tedavisine yardımcı olacak ürünler aldım ondan.gerisi ALLAH(c.c.) tan hayırlısıyla.
hüzüncüğüm durumu biraz okudum ama son netice nedir biraz bilgi verirmisin? doktor ne dedi? bu arada ömer coşkun'u aramanı tavsiye etmem adam şarlatanmış tabi karar senin bana bilgi verirsen sevinirim k.i.b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?