- Konu Sahibi xhxuxzxuxnx
son durum nedir huzun???bendende pek ic acici haberler yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım annen menopoza girmedi ise annenden yumurta alınabilir. cunku bunu daha once duymustum ve anneanneden alınan yumurta ile babanın spermleri birlestirildi lab. ortamında ve kadnın rahmine yerlestirildi. istersen internette bir arttır. bence mahsuru yok. bence baskaından yumurta almanın da bir mahsuru yok.polemige girmek istemiyorum ama insanlar amca cocukları ile evleniyorlar. nden kan kirlenmiyor o zaman? o da aynı gen aynı dna?
canım merhaba cok gecmıs olsun oncelıkle.benım annemın de 25ınden ıtıbaren adetı kesılmıs cok cok duzensız kac yılda bır olmus.suan 43 yasında.o zamandan berı ılacla oluyor..cok zor bır durum.bundan 6 sene once de kadın hastalıgından amelıyat oldu portakal kadar kıst varmı alındı.annem erken cocuk sahıbı olmus.sonradan cocuk sahıbı olamayabılırmıs dr un dedıgıne gore..ama aylar gecıyor bazen o da kendınden adet oluyordu.yumurtlaması oluyordu.bellı olmuyor bu ıs.ben 23 yasındayım ve polokıstıkover hastasıyım adetlerım cok duzensız ve cok cok azaldı mıktar gun olarak.korkuyorum oyle olmaktan ama ALLAHTAN umıt kesılmez.hepımıze acıl sıfalar versın rabbım.hıc olmaz denenler de bır anda tedavısız falan oluyor..
son durum nedir huzun???bendende pek ic acici haberler yok.
gülsehricim , son durum ayni hic bir gelisme yok.. iki gün evvel dr da randevum vardi , her dfeasinda soruyorum hic bir caresi yokmu diye malesef yine ayni cevabi aliyorum.. tek ümidim allah...ve insallah kök hücre nakli amerikada bu konu üzeridne calismalar var.. inallah biran evvel olurda bizler faydalaniriz...allah yardimcimiz olsun
Benimde hic umidim kalmadi huzun,kendimi oyalamaya calsiyorum ama aglamadigim gun yok gibi,psikolojim coktu,ruyalarimda bebekler goruyorum artik,allah hakkimizda hayirlisini versin insallah...
gülsehri ,xhüzünx
ya canlarım benim...lütfen böyle konusmayın.evet cok zor seyler yasadıklarımız.yasadıgınız.ama kendinizi gün gün heba etmekle elinize gecen birsey yok aksine psikolojinizi daha da bozup,durumu daha kötüye cevirmekten baska birseye yaramaz.biliyorsunuz bu kadınsal durumlar moralle stresle cok cok alakalı.ALLAH askına kendinizi bu kadar yıpratmayın.ALLAH herseyin hayırlısını versin.hepimiz belli baslı sınavlardan geciyoruz.hepmizinki farklı.üstesinden gelicez ins.isyan yok.ALLAH kaldıramayacagımız yük vermez bize dimi güzel arkadaslarım.siz iki güzel insan.bu dünyadaki varlıgınız bile herseye degmez mi?biraz bencilce düsünün.kendinizi düsünün.
benim de saglık sorunum yuzunden ilerde böyle bır sıkıntı yasayacagımı biliyorum,suan bekarım.korkularım var.ama bunlarla yasanmaz.biz hayata biz olarak geldik en basta.uzuntum,böyle kendımızı yıkarak daha baska hastalıklar yasıcaz stres sıkıntı yuzunden.yine de herseyın sonunda sunu dıyorum ALLAH gönlümüze göre verir ins.
canim cok haklisin insan biraz genis olmali diye düsünüyorum ama herkezde olmuyo malesef insan unutamiyo böyle bir durum yokmus gibi davranamiyo,olmuyo olmuyo olmuyo:1no2: bazen oluyor hic birseyden tad almiyorum...insaniz iste napalim canim üzülmeden yapamiyoruz..hele hele doktorlarin söyledikleri kulaklarimda cinladigi zaman. cok kötü bir duygu anne olamamak senağlama..tabiki allah kuluna tasiyamiyacagi yükü vermez,bizde cok sükür tasimaya calisiyoz...bir imtihan ,sinav diye düsünüyorum,insallah isyan etmeden basarirsak ne mutlu bize...senin sorunun ne canim?
ben 23 yasındayım ve polikistikover hastasıyım.aylar gectikce daha kötü hale gelir oldu.cok düzensiz adetlerim ve topu topu iki gün sürüyor eskiden 6 gün sürerdi.kanamam da iki pet olmuyor bile.gün gün kötülesiyor.kistlerim var bisürü.dr um cocuk sorunu yasayacagımı söyledi.evlenmeyi de dusunmuyorum.ilac da alamıyorum gögsümden kist aldırdım yıllar oluyor.suan agrılarım var.meme de sorun cıkaracagı icin ilac konusunda sanssızım.bunların dısında cocuklugumdan beri cektigim bi kabızlık var ki hic tedavi olmuyor.denemedigim sey kalmadı.1ay cıkmasam cıkmıyorum tuvalete.hic ilac takviyesiz olmuyor.bu hastalık baska baska sıkıntılar yaratıyor.cok duzgun yasarım sporumu yaparım ama surekli kılo alıyorum pokikistikover ve kabızlık yuzunden.kilo kadın hastalıgını daha da tetikliyor.yani bi yer digerine zarar veriyor.hastaneye gitmedigim ay yok.cok sıkıntı yasıyorum baska baska hastalıklardan ama yapacak bisey yok.ALLAH yardımcımız olsun.
arkadaslar 15 yasindan itibaren adetim bitti, su an 25 yasindayim ozamandan buyana hormon haplari ile adet görüyorum ve 3 senelik evliyim simdi cocuk istiyorum dr lar yumurtalik hücrelerimin olmadigini söylüyolar yanii bir nevi erken menopoz diyolar cok korkuyorum ya hic bir zaman cocugum olmazsa ,ki dr lar da ümitsiz. acaba cevrenizde benim gibi olan varmi.bu gün yeni bir dr da randevum var dua edin nolur benim icin insallah hayirli haberlerle dönerim