Benim de çarşamba günü randevum var bakalım inşallah keseyi görürüzmerhabalar geçen ay kimyasal geçirmiştim ,
ama çok düşük bi hcg ile 10 çıkmıştı sonra yükselmeden düştü , bu ay hamile kaldım 1850 ilk hcg 2 gün sonra 3800 çıktı sağlıklı bir gebelik oluyor dimi?? Çok kafama takıyorum sevdiklerime söyledim kontrolüm çarşamba güünü doktor çok güzel yükselmiş dedi. Benim rahatlamam gerek ya , çok korkuyorum . İnşallah sağlıklıdır . Çrş ya kadar nasıl beklicem bilmiyorumsuan benim durumda olan varmııı. Kimyasal sonra tekrar kimyasal olma durumu olurmu
İlk ultrasonda keseyi görürsünüz zaten endişe etmeyin gayet güzel artışımerhabalar geçen ay kimyasal geçirmiştim ,
ama çok düşük bi hcg ile 10 çıkmıştı sonra yükselmeden düştü , bu ay hamile kaldım 1850 ilk hcg 2 gün sonra 3800 çıktı sağlıklı bir gebelik oluyor dimi?? Çok kafama takıyorum sevdiklerime söyledim kontrolüm çarşamba güünü doktor çok güzel yükselmiş dedi. Benim rahatlamam gerek ya , çok korkuyorum . İnşallah sağlıklıdır . Çrş ya kadar nasıl beklicem bilmiyorumsuan benim durumda olan varmııı. Kimyasal sonra tekrar kimyasal olma durumu olurmu
Ayy ozaman carşamba burda buluşalım tatlımBenim de çarşamba günü randevum var bakalım inşallah keseyi görürüz. Artışınız normal doktorunuz normal diyorsa stres yapacağınız bir şey yok keyfini çıkarın
Kızlar bende yeni üye oldum çatlatma iğnesinden 15 gün sonra kan 18 bugün ise 7 ye düşmüş doktorum uzak olduğu için şüpheli dedi yarın kan ver dedi ama adeti bekliyorum bu durumu yaşayan var mıİlk ultrasonda keseyi görürsünüz zaten endişe etmeyin gayet güzel artışı
Maalesef negatifleşecek adet görürsünüz bir iki güneKızlar bende yeni üye oldum çatlatma iğnesinden 15 gün sonra kan 18 bugün ise 7 ye düşmüş doktorum uzak olduğu için şüpheli dedi yarın kan ver dedi ama adeti bekliyorum bu durumu yaşayan var mı
Yaaaa hayırlısı olsun hakkımızdaMaalesef negatifleşecek adet görürsünüz bir iki güne
güzel yükselmiş korkmayın büyük ihtimal gittiğinizde keseyi görürsünüzmerhabalar geçen ay kimyasal geçirmiştim ,
Hamilelik nasıl gidiyooorr kaç haftalık oldunBenim de çarşamba günü randevum var bakalım inşallah keseyi görürüz. Artışınız normal doktorunuz normal diyorsa stres yapacağınız bir şey yok keyfini çıkarın
Merhaba 10+5 yetim. Siz ne durumdasınızHamilelik nasıl gidiyooorr kaç haftalık oldun
Bende 11+1 nasıl geçiyooor canımmMerhaba 10+5 yetim. Siz ne durumdasınız
Çok şükür her şey yolunda bulantılarım oluyor bazen olacak kadarBende 11+1 nasıl geçiyooor canımm
Benimde sabah bulantılarım çok fazla halsizlik uyku hali ve kasık bel ağrısıÇok şükür her şey yolunda bulantılarım oluyor bazen olacak kadar. Çok sevindim senin nasıl geçiyor?
Halsizlik bende de var. Aman iyi olsunlar sağlıklı olsunlar daBenimde sabah bulantılarım çok fazla halsizlik uyku hali ve kasık bel ağrısıvücudum tamamen değişti
İkili test yaptırmayı düşünüyor musun yaHalsizlik bende de var. Aman iyi olsunlar sağlıklı olsunlar da
Evet düşünüyorum bakalım haftaya gideceğim. Sen napcaksın?İkili test yaptırmayı düşünüyor musun ya
Ben yaptırmıcam ya yani doktorumda ben baba olarak 3 cocuğuma yaptırmadım ama hekim olarak yaptırın demek zorundayım dedi, dua edicem çünkü yanılma payı oluyormuş testinEvet düşünüyorum bakalım haftaya gideceğim. Sen napcaksın?
Evet yanılma payı var. Genetik test yaptıranlar var direkt net sonuç veriyor aslında en iyisi o.Ben yaptırmıcam ya yani doktorumda ben baba olarak 3 cocuğuma yaptırmadım ama hekim olarak yaptırın demek zorundayım dedi, dua edicem çünkü yanılma payı oluyormuş testin
Evet ama işte Allah koruusun bi sorun olsa bile ben aldıramam yani o yüzden dua edicem sadece inşallah sağ salim kucağımıza alırız çocuklarımızıEvet yanılma payı var. Genetik test yaptıranlar var direkt net sonuç veriyor aslında en iyisi o.