- 25 Kasım 2007
- 3.326
- 20
- 46
cok sevındım arkadasım ALLAHım hayırlısını versın inş........
Amin canım Allah razı olsun darısı bütün isteyenlerin başına inşallaha.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sevındım arkadasım ALLAHım hayırlısını versın inş........
hiç telaşlanma kuzicim herşey yolunda Allahın izniyle canım.
kuzicim yarım saat önce tuvalet kağıdına pembe kan geldi.çok korkuyorum hastalandım diye br daha gidemiyorum tuvalete kan gelmiştir diye.senin nasıl olmuştu.gelmişmiydi sendede.Allahım inşallah adet olmamışımdır.teste ne güze 2 günüm kalmıştı.
ay en sonunda buldum konuyu ya...dünyadan haberim yokmuş be..
hayırlı olsun arkadaşım..darısı bizim başımıza..
:teytey: tebrikler ben aranıza yeni katıldım kuzi allah tamamına erdirsin kucağındada göstersin benimde 2 adet dondurulmuşum var . inşaallah salıyada transferim var.dua edin benim dualarım bebiş isteyenlerle hayırlısıyla rabbimisteyen her kese kısmet etsin.allah yar ve yardımcımız olsun.
Canım transferin kaçıncı günündesin?
tebrikler kuzicim.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Gördümkiiiiii kutlamalar ben gelmeden başlamışş, hadi halaya burdan devam:teytey::teytey::teytey::dance:
Canım kaktüsümün söylediği gibi hamişimmm dostlar, benim dondurulmuşlarımda başardı çok şükür:dance:
benden dualarını ve iyi dileklerini esirgemeyen bütün dostlarımdan Allah razı olsun canlarım benim, sizleri çok seviyorum, sizin çokkk payınız var bu pozitif sonuçta
Değerim "1331" kızlar nasıl iyimi söyleyin, ben nekadarlık hamiş olduğumu hesaplayamadığım için değer normalmi yüksekmi anlayamadım, transferden sonraki
12.günüm ama embriyolarım 5.gün embriyosuydu transfer yapıldığında, yani iki haftalık dersek baya yüksek oluyo dimi
doktorum gayet iyi dedi, ikiz olabilirmi dedim onu net söyleyemem ultrasonda belli olur dedi, aman hayırlısı olsun yeterki önemli değil ama çokk merak ediyorum,
Saranur, Diamond, Darkınlıfe, Gülseren ve diğer arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla hamiş kalınca dertler bitmiyo, yok kese görünecek, yok kalp atışı duyulacak, yok üç aylık tehlikeli dönem atlatılacak yani benim asıl işim yeni başlıyo sanırım hayırlısı bakalım birbirimizin desteğiyle bunlarıda atlatıcaz inşallahhhh :hooray:
Allah sağlıkla kucağına aldğın günleri de göstersin....bebişin yada bebişlerin sıkı sıkı tutunmayı öğrensinler annelerine....darısı başımıza....a.s.[/QUOTE
gözün aydın canım.allah tamamına erdirsinçinşallah sağlıkla kucağınada alırsın bebişini
adınıza çok sevindim Allah tamamına erdirsin....değil 41,5 kere binlerce,milyonlarca kere MAŞALLAH Allah nazarlardan sakınsın....ve sizin yaşadığınız bu mutluluğu tüm bebek özlemi ve isteği içinde olan arkadaşlarımızda hayırlısı ile en kısa zamanda yaşasın inşallah...sevgiler
Amiiin arkadaşlar çok çok teşekkürler güzel dilekleriniz için:1hug:, Allah bütün isteyenlere tez zamanda en hayırlısıyla versin inşallaha.s.
kıs daha kalp atışına çok var, kesesini görcez 7'sinde daha inşallah,
ayy iyi iyi ben ultrasona giderken sende tedaviye başlıycan demekki, arıycan tabi kısım bekliycem, esirgermiyim kız senden dualarımı hiç, en hayırlısı neyse o olsun kaktüsüm ya Allah yardımcınız olsun, inşallah seni hamiş hamiş uğurlarız gideceğin yere hayırlısıyla inşallah, böylece gittiğin yerde de rahat edersin sana iş güç vermezler, rapordu, doktordu, doğumdu derken biter gider görevinde ohhhh ne güsel sırnaşık şey
:uhm:ayyy kız şaşırmışın ne yapıyım elimiz ayağımıza dolaştı bebişlerinin sevincinden...tamam keseyide hayırlısıyla görersin ,kalp seslerinide duyarsın inşallah..
ben biliyorum senin bebişlerde anneleri gibi inatçıdır...emin ol kii onlarda annelerinin kalp seslerini, keselerini görmen için gün sayıyorlardır....
kız benim için temennilerin harikaa...inşallah dediğin gibi de olur...bebişimle giderim...hayırlısıyla tabiii...:asigim:
canimmmm hayirli olsun...insallah bebislerini saglikla kucagina alirsin...bebislerini dedim cünkü iceme öyle doguyo:)
allah biz bekleyenlerede yardim etsin...
pozitif olun kizlar...hepimiz dünyanin en güsel anneleri olucas....
öpüldünüz....
Canım Amiin darısı başına hayırlısıyla inşallah, :)) üç kişi olduğumuzu pek sanmıyorum iki embriyoyla üçtane bebe biraz zor olur herhalde ama Allahın işide belli olmaz hayırlısı bakalım, sen ne yaptın?
kuzicim nasıl gidiyor varmı ağrın falan...
şimdi doktora ne zaman gidicen 2 hafta sonramı doktorunu arıcaktın aradınmı.
sanki burda ben bhcg değeri 1000 i geçince kese gözüküyor diye okumuştum.
senin değerin dahada yüksek...
canım ben zaten iki bebiş bide sen üç kişi demek istemiştim sen artık kendini üç kişi düşünmelisin kendine iyi bakmazsan iki minik kuşa nasıl bakıcan ki
heeee :roflol:, herkes değer yüksek diye ikiz hatta üçüz diyo da sende öyle düşündün sandım, valla siz böyle dedikçe iyice meraklanıyorum ikizmi tekmi diye, test günü geldi rahatladım dedim şimdide ultrason günü gelmek bilmiyo